Onze specialisten in woningontruiming

Is er iemand in uw omgeving overleden waar een woningontruiming nodig is? Of is uw bedrijf failliet en zoekt u een gespecialiseerd bedrijf in winkelontruiming of bedrijfspandontruiming? Voor een efficiënte aanpak op het gebied van woningontruiming in Zoetermeer bent u bij Fontein Ontruimingen aan het juiste adres. Van inboedel opruimen, tot schoonmaakwerkzaamheden en verkoopbevordering: laat dat maar aan onze specialisten over. Wilt u meer weten over de mogelijkheden in Zoetermeer ? Plan dan eens een afspraak met een van onze specialisten, zodat we u meer kunnen vertellen over onze diensten in Zoetermeer.

Woningontruiming Zoetermeer

Uw huis laten ontruimen door Fontein

Het kan gebeuren dat vanwege bepaalde omstandigheden uw woning, of de woning van een dierbare, moet worden ontruimd. Of wellicht is er vanwege een faillissement een bedrijfspandontruiming of winkelontruiming nodig. In deze vaak emotionele situaties is het fijn als een ontruimingsbedrijf de woningontruiming uit handen kan nemen. Voor een woningontruiming in Zoetermeer kunt u de specialisten van Fontein Ontruimingen inschakelen. Belangrijke spullen worden bij het ontruimen van de woning apart gehouden en eventueel opgeslagen. Afval wordt afgevoerd naar stortplaatsen of kringloop. Ook kan Fontein tijdens de woningontruiming verschillende schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren in Zoetermeer. Geen probleem, wij nemen dit werk graag uit handen. Op deze manier hopen wij voor families en bedrijven een steun te zijn.

Een ontruiming na overlijden

Een woningontruiming als gevolg van het overlijden van iemand is een emotionele gebeurtenis. Waar u eigenlijk in een rouwperiode zit, moet u zich nu bekommeren om het verdelen van inboedel, het regelen van opslag en schoonmaak. De medewerkers van Fontein Ontruimingen snappen dit als geen ander en proberen u in Zoetermeer altijd het beste van dienst te zijn. Wij gaan zorgvuldig en discreet met uw situatie om en leveren maatwerk. We bekijken graag op welke manier wij u van dienst kunnen zijn op het gebied van ontruiming na overlijden. We zorgen ervoor dat de woning efficiënt leeggehaald wordt en het pand wordt schoon en netjes opgeleverd.

Vragen over woningontruiming in Zoetermeer?

Heeft u vragen over een woningontruiming? Zit u in een situatie waarin u zelf niet weet hoe u deze aan moet pakken? Geen nood, neem dan eens contact op met Fontein Ontruimingen. Bel 071-5804749 voor meer informatie over een woningontruiming in Zoetermeer en wellicht kunnen wij u snel van dienst zijn.

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha