Seniorenverhuizing Extra: wij regelen álles!

Tijdens een vrijblijvende afspraak met Fontein wordt geïnventariseerd wat er verhuisd moeten en hoeveel verhuisdozen er nodig zullen zijn voor kleingoed. Voor hangkleding beschikt Fontein over speciale garderobedozen. Er worden data voor uitvoering besproken.

Fontein biedt extra service rondom een Seniorenverhuizing. Denk hierbij aan in en uitpakken van huisraad, inrichten van de nieuwe woning, ophangen van verlichting of wanddecoratie.

Er wordt een heldere, schriftelijke offerte opgemaakt waarin alle besproken zaken worden vermeld. Wanneer er tot uitvoering wordt overgegaan verschijnt het team van Fontein op de afgesproken datum om de spullen in te pakken en te verhuizen. Grotere meubelstukken worden indien nodig gedemonteerd en op de nieuwe locatie in elkaar gezet. Voor banken, matrassen en fauteuils beschikt Fontein over speciale transporthoezen voor extra bescherming.

Ook het transport van meubels naar een ander adres of vervoer naar een veilinghuis of opslaglocatie behoort tot de mogelijkheden. De ontruiming van de achtergelaten huur of koopwoning kan ook door Fontein volledig worden verzorgd.

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha