De kracht van ontzorgen schuilt in het voordeel van één aanspreekpunt. Fontein ontzorgt met een uitgebreid aanbod van extra diensten op het gebied van verkoopbevordering of afwikkeling van inboedels. U heeft een koper nodig voor waardevolle spullen? Zoekt u een partij die de woning opknapt voor verkoop? De tuin kan ook een opfrisbeurt gebruiken. Fontein heeft alle expertise binnen handbereik.

Overgebleven meubels, kleding en huisraad worden zo veel mogelijk gedoneerd aan charitatieve instellingen en goede doelen. Waardevolle goederen kunnen door Fontein worden ingekocht of naar een veiling worden gebracht.

Met name bij het achterlaten van een huurwoning is in veel situaties het verwijderen van huisraad niet afdoende, Fontein biedt extra diensten aan in en om de woning zoals, schoonmaak, hovenierswerkzaamheden en herstelwerkzaamheden.

Vrijblijvend advies of hulp voor bijkomende zaken omtrent woningafwikkeling: het opzeggen van nutsvoorzieningen, contact met verhuurder of makelaar regelen en bemiddeling bij verkoop van waardevolle zaken.