Ons bedrijf

Fontein is een woningontruimingsbedrijf in Leiden, Zuid Holland. Fontein is een bekende ondernemersfamilie met een oorsprong in de regio Leiden. Onder andere Fontein Elektrotechniek uit Leidschendam-Voorburg en Freek Fontein Makelaardij gevestigd in Den Haag, zijn al vele jaren een begrip in de regio. Fontein Ontruimingen, ook bekend als Fontein Woningontruiming is opgericht door Jona Fontein in 2009.

jona_kantoor

” Het zelfstandig ondernemerschap is iets wat perfect bij mij past. Een last uit handen nemen door een breed pakket van diensten, plus het opnieuw bestemmen van de vrijgekomen spullen, zorgt voor plezier in het werk en het geeft mij het gevoel iets te kunnen betekenen voor de maatschappij.” – Jona Fontein

Onze werkwijze

Jona heeft jarenlange ervaring op het gebied van ontruimen en verhuizen. Na een persoonlijke kennismaking en bespreking van de werkzaamheden, wordt een vrijblijvende offerte aangeboden. Bij de uitvoering is Jona altijd persoonlijk betrokken en daarbij ook het vaste aanspreekpunt, om te zorgen dat een ontruiming of verhuizing vlekkeloos en volgens afspraak verloopt. Het ontzorgen is een eigenhandig ontwikkeld concept, waarbij niet alleen de verhuizing en de ontruiming kunnen worden uitbesteed, maar ook allerlei andere werkzaamheden en taken waar onze klanten in deze situaties mee in aanraking komen. Kunnen wij het zelf niet, dan hebben wij altijd een geschikte partner voor de klant paraat.

Hergebruik en milieubewuste afvalverwerking vormen een belangrijk aspect in de bedrijfsvoering. De instanties waarmee Fontein samenwerkt, zijn met zorg geselecteerd en er wordt uitsluitend met gerenommeerde afvalverwerkingsbedrijven gewerkt. Het team van Fontein bestaat uit een groep beleefde, enthousiaste mensen met een flexibele instelling en oplossingsgerichte houding. Wij werken in heel Nederland, neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. Fontein staat voor heldere communicatie, heeft een zeer milieubewuste instelling en werkt service- en oplossingsgericht naar 100% tevredenheid.