Milieubewust een woning leeghalen of huis ontruimen

Voor een woningontruiming in Hoek van Holland kunt u terecht bij Fontein Ontruimingen. Fontein Ontruimingen is een bedrijf met veel ervaring in het leeghalen van woningen. Dat doen we onder meer bij een boedelontruiming. Of als we het huis leegruimen na een overlijden. Bij elk soort woningontruiming letten we speciaal op de manier waarop we de spullen afvoeren. Moeten we voor u een huis leeghalen na een overlijden? Dan gaan we eerst samen met u bekijken welke spullen bewaard moeten worden. Bijvoorbeeld omdat ze voor u in Hoek van Holland een emotionele waarde hebben. Heeft u vervolgens geen specifieke doeleinden meer voor de overgebleven spullen? Dan zorgen we ervoor dat bij de woningontruiming deze spullen nog een mooie bestemming krijgen. Iedereen voelt zich immers prettig als overbodige spullen een nieuwe, duurzame bestemming krijgen. Wilt u alleen hulp bij verhuizen? Dan kan dit uiteraard ook bij Fontein!

Woningontruiming in Hoek van Holland

Het leeghalen van een woning tijdens een woningontruiming kent vaak emotionele kanten. Toen een oudere dame in Hoek van Holland overleed wilden de erfgenamen een aantal kleine spullen bewaren. Gewoon omdat deze een emotionele waarde hadden. Echte geldwaarde was er nauwelijks. De verouderde meubels konden een nieuwe bestemming krijgen bij een nieuwe eigenaar. Met dergelijke spullen kunnen we weer andere mensen blij maken. Vaak gaat het dan om mensen in een kwetsbare positie die ieder dubbeltje om moeten draaien om te overleven. Ook hier wisten we de meubels en de elektrische apparaten een nieuwe bestemming te geven. Hiervoor maken we bij een woningontruiming gebruik van ons partnernetwerk. Binnen dit netwerk is bij het leeghalen van een woning altijd wel een nieuwe eigenaar te vinden die heel blij is met de gebruikte spullen. Bijvoorbeeld iemand in Hoek van Holland.

Hoek van Holland

Waarom u kiest in Hoek van Holland voor de woningontruiming Fontein

In het kort geven we aan waarom klanten voor onze dienstverlening kiezen. Fontein Ontruimingen staat voor:

  • Een vast aanspreekpunt bij iedere woningontruiming
  • Werkzaam in Hoek van Holland met korte lijnen naar onze partners
  • Beleefd en vakbekwaam personeel
  • Gedreven door milieubewust handelen en duurzaam gebruik van spullen
  • Praktisch advies en flexibele opstelling

Kies ook voor Fontein voor uw woningontruiming in Hoek van Holland

We hebben u in het kort uitgelegd op welke manier we een woningontruiming in Hoek van Holland benaderen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Of wilt u direct een afspraak maken? Bel ons dan op telefoonnummer 071-5804749. We zijn u graag van dienst. Bijvoorbeeld voor de woningontruiming in Hoek van Holland.

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha