Verhuizen met de zorg van Fontein

Het comfort en de veiligheid van een gelijkvloerse woning, of de groeiende noodzaak van extra zorg aan huis kunnen redenen zijn voor uw verhuizing naar een appartement, aanleunwoning of zorginstelling. Fontein beschikt over een breed assortiment aan middelen om de inboedel in goede orde naar een andere locatie te vervoeren. Zelf inpakken en het zware werk uit handen geven kan met de basis verhuisservice. Liever hulp bij inpakken en inrichten kan met de complete verhuisservice. Fontein zorgt dat de oude woning leeg en schoon wordt achtergelaten met het pakket verhuizing en woningontruiming.

Het verhuizen van de inboedel naar een kleinere woning wordt door Fontein met aandacht uitgevoerd. Indien gewenst wordt benodigd inpakmateriaal vooraf aangeleverd. Ook transport van verhuisdozen en meubels naar een opslaglocatie of ander adres is mogelijk.

Extra dienstverlening naast het verhuizen van de inboedel: in- en uitpakken van huisraad, het inrichten van de nieuwe woning en het ophangen van verlichting, wanddecoratie en raambekleding.

Naast de verhuizing van de inboedel moet de achtergelaten woning bezemschoon worden opgeleverd, iets wat soms wordt onderschat. Fontein biedt in deze situatie uitkomst door de combinatie van werkzaamheden in het geheel uit handen te nemen.