Fontein is gespecialiseerd in woningontruiming van koophuizen. Door de ervaring in ontruiming en verkoopklaar maken heeft Fontein de juiste visie op het aantrekkelijk en verkoopgeschikt opleveren van een koopwoning. Een gedeelte van de huisraad verwijderen of een volledige boedelruiming inclusief vloerbedekking verwijderen en renovatiewerkzaamheden. Wij adviseren vrijblijvend en realiseren indien gewenst de juiste oplossing voor uw woning. Bij verkoop van een woning, bijvoorbeeld na verhuizing, emigratie, overlijden of bij een onleefbare situatie biedt Fontein een uitkomst voor uw woningontruiming en verkoopklaar opleveren.

Vooraf aan de woningontruiming

Wanneer een woning wordt verkocht komt het vaak de aantrekkelijkheid van de woning ten goede wanneer de verkoper het huis alvast laat leegruimen. Indien al een nieuwe eigenaar is gevonden moet de woning vaak leeg en bezemschoon worden opgeleverd. Tijdens een vrijblijvende afspraak in de woning worden de te verrichten werkzaamheden besproken. Alvast de zolder en de schuur leegruimen en overtollige huisraad verwijderen, of misschien kan een gedeelte van de meubels worden afgevoerd en in bepaalde ruimten de vloerbedekking worden verwijderd?

Door onze ervaring met verkoopklaar maken van woningen, kan Fontein adviseren ten aanzien van de verkoopbevordering. Op de pagina ontzorgen staat welke extra diensten Fontein kan verrichten in de woning. Vaak zijn deze zaken ook in de koopovereenkomst vermeld of heeft de makelaar tips gegeven ter bevordering van de verkoop. Fontein stemt de werkzaamheden naadloos op deze wensen af, in een heldere schriftelijke offerte. Er kan eventueel een afsplitsing worden gemaakt in de uitvoering, voor zaken die na de verkoop worden uitgevoerd. Ook bespreken wij wat er met de inboedel gebeurt. Zijn er spullen die moeten worden opgeslagen of geveild kunnen worden? Dan kan Fontein daar invulling aan geven. Ook kan Fontein eventuele waardevolle inboedel inkopen, dit wordt in mindering gebracht op de geraamde kosten. Lees meer over de inboedel op de pagina ontzorgen. Alle besproken zaken worden schriftelijk voorgelegd, zodat de klant dit met andere belanghebbenden kan bespreken.

Tijdens de woningontruiming

Wanneer er tot uitvoering wordt overgegaan, verschijnt het team van Fontein op de afgesproken datum om met de werkzaamheden van start te gaan. De inboedel wordt gesorteerd op bruikbaarheid en bestemming , kleingoed wordt ingepakt, indien nodig worden hanglampen verwijderd en kroonstenen geplaatst. Aangetroffen spullen van persoonlijke waarde voor de bewoner, worden apart gelegd en aan de opdrachtgever overhandigd of opgestuurd. De bruikbare spullen worden geschonken aan een instelling die dit een tweede leven gunt. Dit is voor kleding en huishoudelijk textiel het Leger des Heils, meubels gaan naar een kringloopwinkel en oude mobiele telefoons zijn voor stichting CliniClowns

Wanneer alle bruikbare goederen zijn verwijderd wordt indien gewenst vloerbedekking, schrotenplafonds of andere zaken verwijderd om de verkoop te bevorderen. Ook gaten in muren en plafonds kunnen worden gedicht, het sanitair en de keuken kunnen worden gereinigd, eventueel kan er schilderwerk worden verricht om ruimtes een verfrissend aanblik te geven. Lees meer over de extra diensten in en om de woning op de pagina ontzorgen. De hele woning wordt nagelopen, achtergebleven spinrag of stofrandjes worden weggehaald voor een fris ogende koopwoning, of probleemloze overdracht met de nieuwe eigenaar.

Na de woningontruiming

Als alle werkzaamheden in het huis zijn afgerond worden de resterende onbruikbare goederen naar de afvalverwerker gebracht. Fontein werkt uitsluitend met gerenomeerde afvalverwerkingsbedrijven, waarbij de overgebleven goederen zodanig worden gesorteerd met een kleine hoeveelheid restafval als resultaat.

Indien gewenst kan er een opleveringsronde met de opdrachtgever of makelaar in de woning worden gemaakt. Wanneer een woning langer te koop staat, kan er altijd contact met Fontein worden opgenomen om de woning of bijbehorend perceel er weer fris en schoon uit te laten zien. Lees hier meer over ontzorgen.

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha