Fontein is gevestigd in Leiden, dichtbij Den Haag en Zoetermeer. Vanuit deze plaats zijn wij actief in heel Zuid-Holland en werken wij regelmatig in Noord-Holland, Utrecht, Zeeland en Noord-Brabant.

Fontein werkt voor vaste klanten over heel Nederland en indien nodig ook daarbuiten. Bent u een nieuwe klant en heeft u een opdracht in een andere provincie? Ook u helpen we graag verder. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via ons telefoonnummer bovenaan de site of vul gegevens in via het contactformulier.

Voor alle ontruimingen en verhuizingen in de Randstad

Fontein Ontruimingen helpt graag zoveel mogelijk mensen bij het ontruimen, schoonmaken en verhuizen van woningen en bedrijfspanden. Daarom hebben wij ervoor gezorgd actief te kunnen zijn in de complete Randstad. Bovendien werken wij voor zowel particuliere als zakelijke klanten. En vergeet niet dat wij een zeer divers dienstenaanbod bieden. Zo kunt u ons inschakelen als er een pand ontruimd moet worden, als een verwaarloosd huis grondig schoongemaakt moet worden of als er een verhuizing op de planning staat. Op die manier vormen wij voor iedereen dé allround partner op het gebied van ontruimen, schoonmaken en verhuizen.

Dit is ons werkgebied

Wilt u ons inschakelen voor een woningontruiming na een overlijden? Gaat u verhuizen naar een kleiner pand en wilt u dat wij uw inboedel deels afvoeren en deels verhuizen? Mogen wij een verwaarloosde woning grondig schoonmaken? In al deze gevallen staan wij graag voor u klaar. Wij zijn actief in de gehele Randstad. U vindt onze hoofdvestiging in Leiden. Daarnaast hebben we een kantoor in Den Haag zitten. We hebben medewerkers uit o.a. Amsterdam en Rotterdam. Op die manier kunnen we elke zakelijke en particuliere klant, waar dan ook in de Randstad, helpen. Heeft u een opdracht voor ons buiten dit gebied of zelfs in of naar het buitenland? Ook dan helpen we u graag verder.

Uw partner in ontruimingen, in én buiten Nederland

Neem contact met ons op als u benieuwd bent naar onze mogelijkheden en ons werkgebied. U bereikt ons door te bellen naar 071-5804749, stuur een mail naar info@fontein-ontruimingen.nl of vul ons online contactformulier in. Wij werken dagelijks in de Randstad, maar zetten onze diensten ook graag voor u in als u ons buiten dit werkgebied of zelfs buiten Nederland nodig heeft!