Voorafgaand aan de winkelontruiming

Een winkelontruiming kan nodig zijn wanneer een bedrijfspand, winkel of magazijn moet worden verkocht of wanneer de huur wordt beëindigd. Fontein Ontruimingen is gespecialiseerd in het verwijderen van kantoorinventaris en inboedel uit bedrijfspanden. Ook voor het bezemschoon opleveren van een schuur, kelder of opslagruimte bieden wij oplossingen. Maak een vrijblijvende afspraak met ons en bespreek de te verrichten werkzaamheden. Bel naar telefoonnummer 071-5804749 en plan die winkelontruiming in.

Tijdens de ontruiming van een bedrijfspand

Het team van Fontein Ontruimingen verschijnt op de afgesproken datum om met de ontruiming van een bedrijfspand van start te gaan. De inventaris wordt gesorteerd op bruikbaarheid en bestemming. Bruikbare goederen worden gedoneerd aan instellingen die dit een tweede leven gunnen. Leveren deze goederen nog wat op, in bijvoorbeeld een veilinghuis of antiquair? Dan ontvangt de opdrachtgever de opbrengst. Mochten wij zelf spullen uit de inboedel interessant vinden, dan kopen wij deze graag van u op.

Winkelontruiming

Bezemschoon of terugbrengen in originele staat

Onze vakmensen kunnen een bedrijf, kantoor of winkel volledig bezemschoon opleveren. Indien er eisen zijn van een verhuurder, worden onze werkzaamheden voor de winkelontruiming hier naadloos op afgestemd. Zo kunnen wij desgewenst de vloerbedekking, verlichting en raambekleding netjes verwijderen. Eventueel kan een pand na de winkelontruiming in oorspronkelijke staat worden teruggebracht. Dit kan betekenen dat er een tussenwand, unit of keukenblok moet worden verwijderd. Ook het dichten van gaten, schilderen van wanden en plafonds of het schoonmaken van het pand, nemen wij graag voor onze rekening. Wat zijn uw wensen?

Nadat we het bedrijfspand ontruimen

Zijn wij klaar met het bedrijf ontruimen? Zit onze klus wat betreft het kantoor ontruimen erop? Als de winkelontruiming van het pand is afgerond, worden de resterende onbruikbare goederen naar de afvalverwerker gebracht. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde afvalverwerkingsbedrijven. Het vrijgekomen afval wordt gesorteerd, waardoor de hoeveelheid restafval sterk gereduceerd wordt. Indien gewenst kan er een opleveringsronde met de opdrachtgever of verhuurder worden gemaakt.

Schakel ons in voor een winkelontruiming

Maak een afspraak met de specialisten van Fontein Ontruimingen voor een professionele, snelle en zorgvuldige winkelontruiming. Wij zijn te bereiken via ons online contactformulier, 071-5804749 of info@fontein-ontruimingen.nl. Laat ons weten wat uw wensen zijn. Dan stellen wij een heldere, schriftelijke offerte voor u op waarin alle besproken werkzaamheden staan vermeld. Ook wordt er een datum voorgesteld voor uitvoering van de werkzaamheden. Schakel ons in voor een vakkundige winkelontruiming.

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha