Bespaar tijd en moeite

Bespaar uzelf tijd en moeite en schakel voor uw woningontruiming in Nieuw Vennep Fontein Ontruimingen in. Voor een ontruiming van uw woning bent bij Fontein aan het juiste adres. Wij bieden in Nieuw Vennep mogelijkheden voor zowel bedrijven als particulieren en bedenken oplossingen op maat. Denk daarbij aan boedelontruiming, huis ontruimen na overlijden, bedrijfsverhuizingen, regelen van opslag en schoonmaak.

Leeghalen van uw woning

Fontein Ontruimingen neemt ook in Nieuw Vennep uw klus uit handen. Wij zijn professionals op het gebied van woningontruiming en bieden ontzorging op maat. U kunt ons altijd bellen om een afspraak te maken voor een inventarisatie voor uw woningontruiming in Nieuw Vennep. Middels deze inventarisatie brengen wij in kaart wat er allemaal moet gebeuren om uw huis leeg te halen. Tevens leveren wij het inpakmateriaal en andere benodigdheden voor de woningontruiming.

Boedelontruiming

In het geval van een woning ontruimen na overlijden, komen er vaak bruikbare goederen tevoorschijn waar een nieuwe bestemming voor moet worden gezocht. Fontein Ontruimingen heeft ook in Nieuw Vennep een uitgebreid netwerk opgebouwd van goede doelen die de spullen een tweede leven kunnen geven. Denk daarbij aan de Kringloopwinkel, Leger des Heils of de Clini Clowns. De woningontruiming in Nieuw Vennep is bij ons in goede handen.

Over Fontein

Fontein Ontruimingen werd in 2009 opgericht door Jona Fontein en is sindsdien specialist in woningontruiming. Persoonlijke betrokkenheid, een vast aanspreekpunt bieden en efficiëntie zijn eigenschappen die het bedrijf uitermate geschikt maken om uw huisontruiming soepel en vlekkeloos te laten verlopen. U kunt bij Fontein niet alleen uw huis ontruimen en verhuizing uitbesteden, maar ook andere werkzaamheden die in deze situaties komen kijken. Denk daarbij aan reparaties en schoonmaak boedelontruiming, organiseren van opslag. Ook voor bedrijven in de regio Nieuw Vennep zijn wij graag van dienst op het gebied van woningontruiming en bedrijfsontruimingen.

Woningontruiming Nieuw Vennep

Huis leeghalen na overlijden

Een huis leegruimen na overlijden is voor veel nabestaanden een klus waar men zich liever niet mee bezighoudt. Fijn is dan dat u de woningontruiming aan Fontein over kunt laten. Wij bieden voor leeghalen van de woning een concept dat gericht is op ontzorging en een stukje steun in een vaak emotionele periode.

Hulp nodig?

Heeft u in Nieuw Vennep hulp nodig bij het leeghalen van een woning? Bent u zelf niet in staat om de woning te ontruimen? Geen probleem. Laat dit gerust aan Fontein Ontruimingen over. Wij bieden in elke situatie geschikte oplossingen. Voor een afspraak of vrijblijvende offerte voor uw woningontruiming in Nieuw Vennep belt u: 071-5804749.

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha