Passende oplossingen voor bedrijven

Voor verschillende zakelijke klanten biedt Fontein Ontruimingen passende oplossingen. Ook hierbij streven wij ernaar om onze klanten zo veel mogelijk te ontzorgen. Lees hieronder wat we voor verschillende instellingen, organisaties en verenigingen kunnen betekenen.

Vastgoedinstellingen

Ongeacht de situatie of de staat van een pand kan Fontein een passende oplossing bieden. Van het verwijderen van huisraad en afval, bezemschone oplevering, grondige schoonmaak, herstel van schilder en stucwerk, verwijderen van behang of complete casco oplevering. De werkzaamheden worden zorgvuldig aangepast aan de wensen. Informeer naar de uitgebreide mogelijkheden.

Notarissen en bewindvoerders

Bij overlijden van een cliënt biedt Fontein uitkomst bij de afwikkeling van de inboedel en de ontruiming van de woning. Waardevolle goederen worden geveild, ingekocht door Fontein of door een van haar gespecialiseerde partners. Tijdens de werkzaamheden kunnen administratieve of persoonlijke goederen van een cliënt op uiterst zorgvuldige wijze apart worden gehouden. Informeer naar de uitgebreide aanpak van Fontein.

Woningbouwverenigingen

Fontein is gespecialiseerd in het verhuurklaar maken van een woning. Door de jarenlange ervaring is Fontein goed op de hoogte van de eisen voor een correcte oplevering. Wanneer huurders de ontruiming en oplevering door Fontein laten verzorgen wordt hen een correcte en probleemloze eindinspectie gegarandeerd. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een brochure aan voor uw instantie of voor uw huurders.

Charitatieve instellingen

Fontein werkt continu aan verbreding van het netwerk van goede doelen en charitatieve instellingen. Fontein staat voor een milieubewuste aanpak, waarbij zo veel mogelijk bruikbare spullen uit de afvalstroom worden gehouden. Bent u werkzaam voor een charitatieve instelling, informeer dan naar de mogelijkheden voor donatie. Fontein staat open voor nieuwe partners en luistert graag naar uw wensen.

Makelaardij

Fontein heeft jarenlange ervaring op het gebied van verkoopklaar maken van koopwoningen en bezemschone oplevering na verkoop. Fontein adviseert haar klanten op het gebied van verkoopbevordering. Het verwijderen van overtollige huisraad uit bergruimten als zolders en schuren, complete inboedels verwijderen incl. vloerbedekking en het terugsnoeien of opschonen van de tuin. Fontein biedt maatwerkoplossingen om naadloos op de wensen aan te sluiten. Informeer naar de mogelijkheden, of vraag brochures aan voor uw klanten.

Zorginstellingen

In het geval van opname in een zorginstelling, (inpandige) verhuizing naar een andere afdeling biedt Fontein praktische uitkomsten voor het transport van de meubels. Ook na overlijden kan Fontein spoedig worden ingeschakeld om de woning binnen de gestelde termijn leeg te ruimen. Eventueel kan de inboedel tijdelijk worden opgeslagen of worden verhuisd naar een andere locatie. Fontein zorgt dat de achtergelaten woning gereed is voor een nieuwe bewoner. Informeer naar onze maatwerkoplossingen voor zorginstellingen of vraag een brochure aan voor bezoekers van uw instelling.

Uitvaartondernemingen

Fontein biedt uitkomst bij de afwikkeling van de woning van een overledene. Door werkervaring in de uitvaartbranche weet Fontein wat een overlijden voor nabestaanden inhoudt en wat er bij komt kijken. Fontein biedt uw klanten op een respectvolle manier uitkomst op het gebied van de afwikkeling van de inboedel en de ontruiming van de woning. Fontein geeft nabestaanden passend advies om het proces voorafgaand aan de ontruiming vorm te geven en inzichtelijk te maken. Informeer naar de mogelijkheden of vraag brochures aan voor uw klanten.