Wat er na een overlijden zoal op u afkomt

Een ontruiming na een overlijden is één van de vele dingen die gedaan moet worden nadat een naaste is overleden. Zo’n ontruiming kan veel emoties oproepen. Het is daarom verstandig het huis te laten leeghalen door respectvolle en discrete specialisten. Schakel hiervoor Fontein Ontruimingen in. Wij komen de woning spoedig ontruimen en horen graag wat u wilt dat er met de inboedel gebeurt. Bel naar 071-5804749 en maak een afspraak voor de ontruiming na het overlijden.

Waarom ondersteuning na een overlijden gewenst is

Het verliezen van een naaste leidt naast verdriet en heftige emoties, vaak ook tot stress. Er moeten plotseling een boel zaken geregeld worden waar eigenlijk geen tijd, kennis of kunde voor is. Enige ondersteuning is daarom vaak zeer gewenst. De vakmensen van Fontein Ontruimingen ontzorgen u graag zo goed als mogelijk wat betreft de ontruiming. Als wij een huis leegmaken, gaan wij zeer zorgvuldig om met persoonlijke items. Tijdens het opruimen van de woning gooien wij nooit zomaar iets weg. Wij horen graag wat u zelf wilt bewaren, wat u wilt verdelen onder de nabestaanden of eventueel wenst te verkopen.

Ontruiming na overlijden

Een ontruiming van A tot Z

Na een overlijden moet er soms meer gebeuren dan enkel de inboedel opruimen. Tijdens het ontruimen van een huurwoning bijvoorbeeld, kunt u ons vragen de woning bezemschoon achter te laten. Moet de woning na de huisontruiming na het overlijden weer in de originele staat opgeleverd worden? Ook daarvoor kunt u onze vakmensen inschakelen. Zelfs als er bouwkundige werkzaamheden verricht moeten worden, zoals het verwijderen van een tussenmuur of keukenblok, het verven van muren of plafonds of het aanbrengen van een stuclaag. Zo heeft u met Fontein Ontruimingen een complete partner in de arm genomen voor de woningontruiming na het overlijden.

Wat er overblijft na een ontruiming

Na het opruimen van een woning komen er soms grote hoeveelheden bruikbare goederen vrij. Wij kennen een uitgebreid netwerk aan goede doelen, charitatieve instellingen, veilinghuizen en antiquairs voor deze spullen. Zo kunnen we een inboedel een mooi tweede leven geven. Mogelijke opbrengst komt uiteraard ten gunste van de opdrachtgever. Staan er interessante spullen in het huis dat we leegmaken, en is er geen volgende bestemming voor? Dan willen wij deze wellicht inkopen. Het besproken bedrag wordt dan in mindering gebracht op de kosten voor onze werkzaamheden.

Kies voor een respectvolle ontruiming na het overlijden

De specialisten van Fontein Ontruimingen realiseren elke ontruiming zorgzaam, discreet, betrouwbaar en professioneel. Laat ons u ontzorgen. Schakel ons via 071-5804749, ons online contactformulier of info@fontein-ontruimingen.nl in voor de ontruiming na het overlijden.

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha