Samenwerking met goede doelen

Bij het leegruimen van een woning komen grote hoeveelheden bruikbare goederen vrij. Voor deze spullen heeft Fontein een uitgebreid netwerk opgebouwd van goede doelen en charitatieve instellingen, om zoveel mogelijk huisraad een tweede leven te geven. Bruikbare meubels en inventaris wordt aan een kringloopwinkel geschoken, huishoudelijk textiel en kleding gaat naar het Leger des Heils en de opbrengst van oude mobiele telefoons komt Stichting CliniClowns ten goede.

Veiling en taxatie

Wanneer er afstand wordt gedaan van antiek en bijzondere curiosa heeft Fontein goede samenwerkingen met Veilinghuizen en antiquairs. De goederen kunnen worden getaxeerd en indien gewenst naar een veiling of inkoper worden gebracht, de mogelijke opbrengst van verkoop komt ten gunste van de opdrachtgever.

Opkoper van inboedel

Voor goederen van waarde fungeert Fontein ook als opkoper. Met name opkoper van antiek, curiosa, retromeubels en verzamel-items. De waarde wordt direct bij afhalen aan u uitbetaald. Spullen kunnen ook worden ingekocht en in mindering worden gebracht op de kosten van eventuele ontruiming of andere werkzaamheden. Onder goederen van waarde wordt verstaan antiek, design, recente meubelen of witgoed. Wij beoordelen aan de hand van foto’s of er interesse is om uw goederen over te nemen. Indien wij zelf geen interesse in uw goederen hebben, weten we meestal een andere betrouwbare opkoper waar u zaken mee kunt doen.

Opslag van inboedel

Wanneer nog niet duidelijk is wat de nieuwe bestemming is van goederen, kan dit in een opslag worden geplaatst. De spullen die vrijkomen bij een woningontruiming worden in een afgesloten opslagcontainer of unit geplaatst. Desgewenst kan de opslagruimte bezocht worden om spullen uit te zoeken of ergens anders naartoe laten verhuizen.

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha