Met name bij het achterlaten van een huurwoning is in veel situaties het verwijderen van huisraad niet afdoende. De huurvoorwaarden stellen vaak dat u de woning in oorspronkelijke staat, schoon en netjes achter moet laten, of zelfs de tuin moet opschonen. Fontein kan u in deze situaties van dienst.

Schoonmaak

Schoonmaak is vooral bij het verlaten van een huurwoning vaak een vereiste, het reinigen van keuken en sanitair kan door Fontein direct na de woningontruiming verzorgd worden. Glasbewassing en een frisse keuken zorgen ook voor een goede indruk bij een gegadigde voor een koopwoning.

Herstelwerkzaamheden

Wanneer er in een huurwoning zaken door de huurder zijn beschadigd of aangepast, dient dit vaak in oorspronkelijke en nette staat te worden teruggebracht. Fontein regelt het terugplaatsen van deuren en tussenwanden, tot het verwijderen van verlaagde plafonds, steenstrips, of een aanbouw aan de woning afbreken. Ook het schilderen van houtwerk en plafonds of het opnieuw aanbrengen van een stuclaag behoort tot de mogelijkheden.

Hovenierswerkzaamheden

Bij zowel huur als koopwoningen kan een tuin met achterstallig onderhoud belemmerend zijn. Het terugsnoeien van struiken, verwijderen van bomen en hogedruk-reinigen van een terras kan door Fontein worden verzorgd.

Inspecties verzorgen

Bij de het verlaten van een huurwoning vinden er twee inspectieafspraken plaats met de woningstichting. Indien gewenst kan Fontein hierbij aanwezig zijn of dit compleet uit handen nemen.

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha