Wij bieden een totaalconcept

Uw woningontruiming in Dordrecht is bij Fontein Ontruimingen in goede handen. U bespaart tijd, geld en energie bij de ontruiming van uw woning. Voor zowel bedrijven als particulieren bieden wij mogelijkheden in Dordrecht. De ene ontruiming is de andere niet en wij bedenken dan ook altijd oplossingen op maat wanneer wij een huis leegruimen. Opslag, schoonmaak en reparaties verzorgen wij ook. Kortom: wij bieden een totaalconcept voor woningontruiming.

Woning ontruimen na overlijden

In het geval van het overlijden van een dierbaar persoon moet er een hoop geregeld worden. Van uitvaart tot rouwkaartjes, van de koffietafel tot het uitzoeken van post. Voor nabestaanden is het huis leeghalen van de overledene vaak een zware klus. Fontein Ontruimingen biedt een uitgebreide dienstverlening. Wij lopen net dat stapje harder en zorgen naast het leegruimen van de woning ook voor de schoonmaak en de oplevering van de woning. Wij bieden ook in Dordrecht met onze diensten een stukje ontzorging op het gebied van woningontruiming.

Ook voor boedelontruiming

Bij een woningontruiming in Dordrecht kan er ook sprake zijn van een bepaalde hoeveelheid spullen waar een nieuwe bestemming voor gevonden moet worden. De boedelontruiming van Fontein houdt niet alleen het ontruimen van de woning in, maar door het uitgebreide netwerk aan goede doelen van Fontein, is er altijd een geschikte plek te vinden om deze spullen een tweede leven te geven in Dordrecht. Of heeft u tijdelijk opslagruimte nodig vanwege een verblijf in het buitenland? Geen probleem, ook dit kunnen wij voor u in Dordrecht regelen.

De voordelen van Fontein

Schakel Fontein Ontruimingen in om uw woningontruiming in Dordrecht soepel te laten verlopen! Waarom? Wel, om de volgende redenen:

  • Expert in woningontruiming
  • Gratis en duidelijke offertes
  • Uw eigen aanspreekpunt tijdens de woningontruiming
  • Ook voor boedelontruiming en opslagruimte
  • Werkzaam door heel Nederland

Ook zakelijk uw partner

U kunt niet alleen op het gebied van woningontruiming op Fontein Ontruimingen rekenen in Dordrecht. Heeft u een bedrijf en tijdelijk extra ruimte nodig? Of is er sprake van een seniorenverhuizing? Ook dan kunt u ons bedrijf inschakelen. Wij zijn ook op de zakelijke markt een vakkundig partner.

Dordrecht

Afspraak of offerte?

Vraag eens een offerte aan en wij zetten graag uw boedelontruiming of huisontruiming in gang. Voor een afspraak of vrijblijvende offerte voor woningontruiming in Dordrecht belt u Fontein Ontruimingen op 071-5804749.

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha