Woningontruiming en bedrijfspandontruiming

Voor een woningontruiming of bedrijfspandontruiming is Fontein de aangewezen specialist. Volledige huisontruiming inclusief vloerbedekking verwijderen en bezemschone oplevering. Een restgedeelte van de inboedel na verhuizing afvoeren is ook mogelijk. Boedelruiming en het leegruimen van een bedrijfsruimte is een tijdrovende bezigheid. Voor Fontein is dit dagelijkse kost: goede spullen worden hergebruikt, afval wordt op milieubewuste wijze verwerkt.

Overtollige huisraad laten verwijderen zorgt dat uw koopwoning aantrekkelijker wordt voor een nieuwe eigenaar. Het geeft een gegadigde meer zicht op de mogelijkheden van een woning. Ook bij de overdracht verzorgen wij een correcte bezemschone oplevering.

De inboedel verwijderen is bij een huurhuis vaak maar een onderdeel van de woningontruiming. Vaak is er een lijst van eisen van de verhuurder, bijvoorbeeld vloerbedekking verwijderen, raambekleding en lampen afhalen, schoonmaak en gaten dichten.

Bij beëindiging van de huur of bij verkoop van een bedrijfspand, schuur of opslagruimte wordt het leeg en bezemschoon opgeleverd. Eventuele aanpassingen kunnen worden verwijderd of in originele staat worden teruggebracht.

Laat uw woningontruiming regelen door de specialist in de Randstad!

Gaat u verhuizen? Dan staat Fontein Ontruimingen graag voor u klaar om uw woning te ontruimen. Wij zijn actief in de gehele Randstad, waar ook ons hoofdkantoor staat, namelijk in Leiden. Ook hebben wij een kantoor in Den Haag en medewerkers uit Amsterdam en Rotterdam. Zodoende nemen wij graag het ontruimen van uw woning op ons, waar deze zich ook bevindt in de Randstad. Echter, ook in de rest van het land staan wij voor u klaar voor een woningontruiming, indien nodig kunnen wij voor u zelfs een woning ontruimen in het buitenland. Wij hebben jarenlange ervaring in ontruimingen. Wij ontzorgen onze klanten volledig en hechten veel waarde aan hergebruik en milieubewuste afvalverwerking. Meer weten over onze diensten? Lees dan snel verder of neem contact met ons op om uw woning te laten ontruimen.

Waarom zou u Fontein Ontruimingen inschakelen voor uw woningontruiming?

Het ontruimen van uw woning is natuurlijk in veel situaties van groot belang: Als u uw huis wilt verkopen, is het verstandig om alvast een start te maken met het ontruimen van uw woning, nog voor u potentiële kopers uitnodigt voor een bezichtiging. Op deze manier geeft u gebruikers een goed idee van hoe zij de ruimte van de woning maximaal kunnen benutten en zodoende kan een tijdige woning ontruiming bijdragen aan een snelle verkoop van uw woning voor een goede prijs. Echter, als u bezig bent met de verkoop van uw huis, heeft u waarschijnlijk wel genoeg dingen aan uw hoofd, behalve het ontruimen van uw woning. Wij ontlasten u graag en nemen met plezier uw woningontruiming op ons.

Huurwoning ontruimen

Ook als u uw huurwoning moet verlaten, heeft de verhuurder vaak specifieke eisen omtrent hoe de huurwoning moet worden achtergelaten en opgeleverd. Fontein is, dankzij haar jarenlange ervaring in woningontruiming, als geen ander op de hoogte van de opleveringseisen van verhuurders en is daarom hét bedrijf om in te schakelen voor het ontruimen van uw woning, ook als u in een huurhuis woont.

Woningontruiming zonder zorgen

Als u er nog steeds niet van overtuigd bent dat u uw woning het beste kunt laten ontruimen door een echte professional, benadrukken wij graag de ingewikkelde praktische zaken en nodige materialen die bij een woning ontruimen komen kijken, zoals een verhuislift, verwijdering van afvalstoffen, het bezemschoon opleveren van uw woning aan woningbouwverenigingen, tapijt verwijdering en het onderbrengen van uw inboedel bij veilinghuizen.

Uw woningontruiming volledig uitbesteden

Bij Fontein Ontruimingen heeft u slechts één aanspreekpunt. Zo houden wij de lijnen kort. Andere manieren waarop wij u ontzorgen zijn het bevorderen van de verkoop van uw inboedel en het afwikkelen van inboedels. Wenst u een opkoper voor uw waardevolle goederen? Wilt u uw woning laten opknappen voor de verkoop? Wij hebben al deze opties binnen handbereik.

Woningontruiming specialist inschakelen? Neem contact op

Wenst u ons in te zetten voor uw woningontruiming of wilt u weten wat de kosten zijn wanneer u een woning door ons laat ontruimen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en zet ons in voor het ontruimen van uw woning. Bel 071-5804749, stuur een e-mail naar info@fontein-ontruimingen.nl of vul ons contactformulier in. Wij hopen u gauw te mogen ontzorgen bij uw woning ontruiming!

woningontruiming