Vooraf aan de ontruiming

Wanneer een bedrijfspand, winkel of magazijn moet worden verkocht of wanneer de huur wordt beëindigd, dient het vaak leeg te worden opgeleverd. Fontein is gespecialiseerd in het verwijderen van kantoorinventaris en inboedel uit bedrijfspanden. Ook voor het bezemschoon opleveren van een schuur, kelder of opslagruimte biedt Fontein oplossingen.

Tijdens een vrijblijvende afspraak worden de werkzaamheden besproken. Indien er eisen zijn van een verhuurder, worden de werkzaamheden van Fontein hier naadloos op afgestemd. Er wordt een heldere, schriftelijke offerte opgemaakt waarin alle besproken werkzaamheden staan vermeld en er wordt een datum voorgesteld voor uitvoering van de werkzaamheden.

Tijdens de ontruiming

Het team van Fontein verschijnt op de afgesproken datum om met de werkzaamheden van start te gaan. De inventaris wordt gesorteerd op bruikbaarheid en bestemming. Bruikbare goederen worden gedoneerd aan instellingen die dit een tweede leven gunnen. Indien nodig kan de vloerbedekking, verlichting en raambekleding worden verwijderd. Eventueel kan een pand in oorspronkelijke staat worden teruggebracht, dit kan betekenen dat er tussenwanden, units of een keukenblok moet worden verwijderd. Ook het dichten van gaten, schilderen van wanden en plafonds of het schoonmaken van het pand kan Fontein uitvoeren. Lees meer over extra werkzaamheden.

Na de ontruiming

Als alle werkzaamheden in het pand zijn afgerond worden de resterende onbruikbare goederen naar de afvalverwerker gebracht. Fontein werkt uitsluitend met gerenommeerde afvalverwerkingsbedrijven. Het vrijgekomen afval wordt gesorteerd waardoor de hoeveelheid restafval sterk gereduceerd wordt. Indien gewenst kan er een opleveringsronde met de opdrachtgever of verhuurder worden gemaakt. Lees meer over ontzorgen

 

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha