08 sep

2017

Appartement weer als nieuw opgeleverd

Fontein Ontruimingen leverde vandaag een appartement blinkend schoon en opgeruimd op aan een tevreden verhuurder.
Het terugbrengen van een woning in originele staat en u op die manier ontzorgen zijn specialiteiten van Fontein. Niet alleen als u zelf verhuist, maar ook als een familielid overlijdt en u als nabestaande het huis of appartement leeg en in originele staat moet opleveren aan de verhuurder.

Nabestaanden ontzorgen
Nabestaanden hebben vaak in vele opzichten hun handen vol na een overlijden. Fontein ontzorgt hen graag in deze moeilijke periode door o.a. de inboedel zorgvuldig in te pakken en op te slaan, te onderhandelen met de verhuurder en de woning helemaal schoon en opgeruimd achter te laten en over te dragen.

De handen uit de mouwen
Vandaag stak Fontein de handen flink uit de mouwen. De keurige inboedel werd ingepakt, gesorteerd en opgeslagen zodat de familie dit op een later moment rustig uit kan zoeken. De spullen die de familie niet meer wilde houden heeft Fontein als opkoper overgenomen.

De woning achterlaten
De woning zelf werd helemaal ontruimd en schoongemaakt. Plavuizen werden verwijderd en zeil en vaste kasten werden afgevoerd. Na egalisatie was de vloer weer zo glad als een spiegel. Ondanks het verdriet, konden de nabestaanden op deze manier de woning met een goed gevoel achterlaten.

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha