Een huis laten ontruimen in Wassenaar

Woont u in Wassenaar en bent u op zoek naar een ontruimingsbedrijf voor een woningontruiming? Dan moet u bij Fontein Ontruimingen zijn. Wij werken bij een woningontruiming snel, efficiënt en klantvriendelijkheid en service staat bij ons hoog in het vaandel. Ook kunt u ons inschakelen voor een winkelontruiming of bedrijfspandontruiming. Wilt u meer weten over diensten? Neem dan gerust eens contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden qua woningontruiming voor u in Wassenaar.

Woningontruiming Wassenaar

Wij ontzorgen u bij een woningontruiming

Een woningontruiming is een klus die veel tijd, energie en planning vraagt. In sommige situaties is het prettig om het huis ontruimen door een professioneel bedrijf over te laten. Bijvoorbeeld in het geval van een ontruiming na overlijden. Maar ook als u zelf tijd te kort komt of niet precies weet waar u moet beginnen als u gaat verhuizen, regelen wij graag alles tot in de puntjes voor u in Wassenaar. Middels een kennismakingsgesprek krijgt u een offerte, maken we een planning, om vervolgens op de afgesproken datum aan de slag te gaan. Ook op het gebied van verkoopbevordering en de afwikkeling van inboedel kunt u ons inschakelen in Wassenaar. Kortom: Laat dat huis ontruimen maar aan ons over!

Discreet en zorgvuldig ontruimen

Als er iemand is overleden en er moet een ontruiming na overlijden plaatsvinden, kan dit voor veel mensen een emotionele gebeurtenis zijn. In dit geval moet er meer rekening gehouden worden met de situatie van de klant. De medewerkers van Fontein Ontruimingen snappen dit als geen ander en proberen u in Wassenaar altijd zoveel mogelijk bij te staan. Wij gaan zorgvuldig en discreet met uw situatie om en denken met u mee. Wij zijn op het gebied van ontruiming na overlijden uw betrouwbaar en deskundig partner. We zorgen ervoor dat de woning op efficiënte wijze leeggehaald wordt en het pand wordt schoon en netjes opgeleverd.

Bedrijfspand laten ontruimen? Kies voor Fontein!

Gaat uw bedrijf naar een ander pand verhuizen of moet u noodgedwongen als gevolg van een faillissement kiezen voor een bedrijfspandontruiming? Ook dan kunt u in Wassenaar een beroep doen op Fontein Ontruimingen. Ook bij een bedrijfspandontruiming of winkelontruiming werken we snel en efficiënt en zorgen ervoor dat alles volgens planning loopt.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over wat wij in Wassenaar op het gebied van verhuizen en ontruimen kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en bel naar 071-5804749 of mail: info@fontein-ontruimingen.nl. Ook in Wassenaar helpen wij u graag met een stukje ontzorging!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha