22 nov

2019

Verhuizen naar een seniorenwoning

Professionele hulp bij verhuizing

Gaat u of een familielid verhuizen naar een seniorenwoning? Dat is nog geen gemakkelijke klus. Naast het feit dat de seniorenwoning in de meeste gevallen veel kleiner is dan het huis waar nu in gewoond wordt, zijn verhuizingen naar een seniorenwoning vaak ook een emotionele gebeurtenis. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in dit soort woningontruimingen. Wij vertellen u graag meer over wat hier allemaal bij komt kijken.

Afscheid nemen van de inboedel

Bij een verhuizing naar een seniorenwoning moet u helaas van veel spullen afscheid nemen. Het is dan belangrijk om een onderscheid te maken tussen deze spullen. De keuze bestaat onder andere om de spullen aan familie of het goede doel te geven, om deze te verkopen of om ze definitief weg te gooien. Dit soort beslissingen vallen vaak zwaar. Wij hebben ons dan ook gespecialiseerd om dit soort woningontruimingen te regelen op een manier die voor alle betrokken partijen het beste is.

Verhuizen zonder beschadigingen

Wij zullen altijd eerst nagaan welke spullen mee moeten naar de nieuwe woning. Zo verhuizen we meubels, pakken we verhuisdozen in en hebben we zelfs de mogelijkheid om speciale garderobedozen te gebruiken voor kleding die opgehangen moet worden. Door ons professionele inpakmateriaal zal er bij de verhuizing niets beschadigd raken.

Inboedel opkopen

Vervolgens kijken we welke spullen naar familie zullen gaan. Wij zorgen ervoor dat ook deze veilig ingepakt worden. U heeft de mogelijkheid om de spullen die niet naar familie gaan door ons te laten verkopen. Zitten hier zeer waardevolle spullen, dan kunt u ervoor kiezen om deze te laten taxeren en te verkopen via een veilinghuis of antiquair. Omdat wij contact hebben met betrouwbare professionals op dit gebied, kunt u dit ook via ons regelen. De mogelijkheid bestaat ook om de rest van de inboedel door ons te laten opkopen. Wij stellen een offerte op, en u krijgt het bedrag uitbetaald bij de woningontruiming. Dit kan ook ingehouden worden van onze kosten wanneer u ons inschakelt bij het verhuizen naar een seniorenwoning.

Doneren aan een goed doel

De mogelijkheid bestaat ook om spullen te doneren aan het goede doel of de kringloop. Ook hierbij assisteren wij u natuurlijk graag. Wij zijn bekend met verschillende goede doelen organisaties bij u in de buurt, en weten dus waar de spullen nodig zijn. U kunt uiteraard ook kiezen voor een goed doel naar uw keuze. De spullen die echt geen tweede leven ingeblazen kunnen worden, gooien we weg.

Hulp bij verhuizen naar een seniorenwoning

Verhuizen naar een seniorenwoning mag dan wel een zware klus zijn, maar wij hebben ons gespecialiseerd op dit gebied en zorgen ervoor dat de spullen netjes op hun plaats van bestemming terecht zullen komen. De oude woning laten we vervolgens bezemschoon achter. Wij doen er alles aan om te zorgen dat het verhuizen naar de seniorenwoning zo soepel mogelijk verloopt.

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha