Een woning ontruimen zonder kopzorgen

Voor een woningontruiming in Sassenheim kunt u het beste een professioneel bedrijf inschakelen. Fontein Ontruimingen is gevestigd bij u in de buurt van Sassenheim. Wij zorgen met onze vlotte aanpak dat u zelf de handen vrij heeft voor andere belangrijke zaken. Heeft u bijvoorbeeld net uw woning verkocht? Dan nemen wij u het tijdrovende werk uit handen. U heeft dan zelf meer tijd om u met uw nieuwe woning bezig te houden. De woningontruiming van de verkochte woning bezorgt u met onze hulp geen kopzorgen meer. Neem maar eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Een voorbeeld van een woningontruiming in Sassenheim

Lang niet altijd komt het tot een woningontruiming omdat er sprake is van een verhuizing of overlijden. Ook in Sassenheim zien we situaties waarbij sprake is van vervuiling of een uit de hand gelopen verzameling. U kent vast wel de voorbeelden van mensen die het eigen vuilnis jarenlang hebben verzameld. Op den duur leidt dit tot onhygiënische omstandigheden. Deze kunnen een gevaar vormen voor de gezondheid van de verzamelaar. Ook de omgeving kan hierbij gevaar lopen. Fontein Ontruimingen zorgt in dit soort situaties voor een perfecte oplossingen. Het huis leegruimen is dan van essentieel belang. Daarmee wordt het gevaar voor de omgeving weggenomen. De bewoner zelf heeft dan veelal ook de gelegenheid om het probleem vanaf een schone lei aan te pakken.

Woning- en bedrijfspandontruiming

In Sassenheim en elders zorgt Fontein voor een optimaal eindresultaat. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor:

  • Basis en complete verhuisservice
  • Het ontruimen van loodsen en opslagruimtes
  • Bedrijfspanden ontruimen
  • Casco opleveringen en woningen bezemschoon opleveren
  • Oplossingen bij het opruimen van verzamelingen en bij vervuiling

Reken hierbij in alle opzichten op onze professionele aanpak. Wij zijn flexibel en schakelen mee in uw behoefte. Stel die vervelende klus in Sassenheim en elders in Zuid-Holland niet langer uit en schakel ons in. Wij zorgen dat uw woningontruiming vlot verloopt. U heeft er zelf vrijwel geen omkijken meer naar. Dat is toch een geruststellende gedachte?

Sassenheim

Voor een woningontruiming in Sassenheim gaat u naar Fontein

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ontruimen met Fontein Ontruimingen? Ga dan voor meer informatie naar Fontein Ontruimingen. Wij bieden u een vrijblijvende prijsopgave. Daarbij leggen we u uiteraard meer uit over onze aanpak in Sassenheim en elders. Bel ons op telefoonnummer 071-5804749. Wij zorgen voor een perfect eindresultaat bij een woningontruiming in Sassenheim.

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha