29 sep

2016

Verhuizen voor senioren? Een ingrijpende klus!

Een seniorenwoning, aanleunwoning of zorgappartement: comfortabel, maar met minder ruimte dan het ouderlijk huis. Niet alleen verhuizen is op oudere leeftijd ingrijpend. Het opruimen van het oude huis kan een minstens even grote klus zijn, ook voor de familie. Voor velen een snel gemaakte keuze om de inboedel over te laten brengen door een verhuizer. Maar wat te doen met rest van de spullen? Schakel de hulp in van een ontruimer! 

Fontein Ontruimingen is specialist in woningontruiming en seniorenverhuizing. Dagelijks neemt Fontein zorgen en zwaar werk weg bij ouderen en hun familie. Geen gedoe met ritten naar de gemeentewerf, kieskeurige kringloopwinkel en vloerbedekking verwijderen. Zij nemen alles van je over. Graag doen ze de verhuizing in één beweging ook even mee! Dit resulteert dan ook nog in een flinke kostenbesparing.

‘Ouderen vragen dat extra beetje service bij een verhuizing. De wasmachine moet aangesloten worden, de verhuisdozen in de juiste kamer gezet en de lampen horen aan het plafond.‘ Aldus Jona Fontein, eigenaar van het bedrijf uit Leidschendam.

De service: Seniorenverhuizing Extra biedt de ideale uitkomst bij behoefte aan meer service.Is de oversteek achter de rug? Dan ruimt Fontein ook het oude huis helemaal leeg. Een generatie van zuinig zijn en bewaren: je weet maar nooit. Vooral dat laatste heeft voor menigeen het kenmerk van volle kasten en zolders. En trappen hebben bijna altijd gelijmde vloerbedekking bij deze generatie. Voor Fontein geen enkel probleem: ‘Wij pakken alles zorgvuldig in, kleding gaat naar een goed doel, meubels en huisraad naar de kringloopwinkel. En de spullen die echt niet te gebruiken zijn worden op een verantwoorde wijze gerecycled.’
Fontein verzorgt tevens schoonmaak, vloerbedekking verwijderen en herstelwerkzaamheden. Ook huurwoningen die zijn aangepast door de bewoners kunnen zo in goede staat worden teruggebracht en overgedragen aan de verhuurder.

Ook de ideale oplossing bij de verhuizing van uw alleenstaande ouder of familielid. Fontein kan ook worden ingeschakeld voor een ontruiming na overlijden. Neem contact met ons op via 0704449495 of email info@fontein-ontruimingen.nl.

Seniorenverhuizing

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha