22 jul

2018

Ontruimingen voor bedrijven

Laat ons helpen met “afscheid nemen” van uw bedrijfspand

Bent u tevreden met uw bedrijfspand, maar kan het pand wel een opknapbeurt gebruiken? Of bent u juist klaar met het pand en staat u op het punt te gaan verhuizen? Voor beide situaties bieden wij een oplossing. We streven hierbij ernaar om onze zakelijke klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Graag vertellen we u hieronder wat we voor verschillende organisaties kunnen betekenen.

Woningontruimingen voor vastgoed en woningbouwverenigingen

Wanneer u veel panden bezit, is het erg moeilijk om al deze panden te onderhouden. Schakel ons daarom in en wij verwijderen afval, maken de panden grondig schoon en herstellen schilder- en stucwerk. Ook kunt u ons inschakelen voor het verwijderen van behang of voor de oplevering van een van uw panden! Bezit u een woningbouwvereniging en is het uw verantwoordelijkheid om panden verhuurklaar op te leveren? Wij zijn door onze vele jaren aan ervaring goed op de hoogte van de eisen voor een correcte oplevering, waardoor u er zeker van bent dat we niks over het hoofd zullen zien. Een probleemloze eindinspectie staat gegarandeerd wanneer u kiest voor Fontein Ontruimingen!

Schakel ons in en ervaar nooit meer problemen met verhuizingen

Het is helaas een gegeven dat er in verzorgingstehuizen vaak ontruimingen plaatsvinden. Fontein biedt daarom praktische uitkomsten voor het transport van meubels. Na het overlijden kunnen we spoedig worden ingeschakeld om de woning op tijd te ontruimen en de inboedel op te ruimen met de nabestaanden. We bieden onder andere de mogelijkheid om de inboedel tijdelijk op te slaan of te verhuizen naar een andere locatie, zodat de woning in uw zorginstelling in ieder geval vrij is voor een volgende bewoner.

Bent u een charitatieve instelling? Wij werken graag met u samen

Wij streven naar een milieubewuste aanpak, waarbij zoveel mogelijk bruikbare spullen uit de afvalstroom worden gehouden. We komen vaak genoeg meubels tegen die anders onnodig zouden worden weggegooid. Wij bieden ze daarom aan voor donatie, waardoor verschillende producten een nieuw leven krijgen en er een circulaire economie ontstaat. Bent u toevallig een charitatieve instelling en ontvangt u graag onze donaties? Wij staan altijd open voor nieuwe partners en luisteren graag naar uw wensen.

Wordt u onze nieuwe zakelijke partner?

Zoekt u nog een professionele partner voor uw ontruimingen of verkoopklaar maken van uw panden? Dan bent u bij Fontein Ontruimingen aan het juiste adres. Bel naar 071-5804749, mail naar info@fontein-ontruimingen.nl of vul ons online contactformulier in. We verwelkomen u graag als nieuwe partner!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha