Bedrijfspand- en woningontruimingen in de regio Rotterdam, Dordrecht en Capelle

Fontein heeft jarenlange ervaring in de regio Rijnmond, Schiedam, Maassluis, Hoek van Holland en Vlaardingen. Voor een huisontruiming of verkoop klaarmaken van een koopwoning in bovengenoemde regio bent u bij Fontein aan het juiste adres. Wij zijn ook uw aanspreekpunt voor boedelontruiming en ouderenverhuizing in de Drechtsteden: Zwijndrecht, Dordrecht, Papendrecht, Alblasserdam, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een kennismaking en bespreking van de werkzaamheden.

Doordat wij bekend zijn met de woningbouwverenigingen in deze gebieden kunnen weten wij precies wat er van u verwacht wordt als u een huurwoning gaat opzeggen. Grote organisaties als Havensteder, Woonbron, Woonvisie en Woonstad Rotterdam zijn voor ons bekende spelers in de huurwoningmarkt van regio Rotterdam.

De jarenlange ervaring in een matige huizenmarkt leert ons de perfecte details van een goede verkoopklare oplevering van uw koopwoning. Wij hebben een goede bestemming voor de inboedel waar u geen raad mee weet en voeren overige onbruikbare spullen af. Wij adviseren u in handigheden om uw woning met weinig middelen aantrekkelijker te maken, denk aan herstelwerkzaamheden, verwijderen van grote linnenkasten of het terugsnoeien van de tuin. Ook voor een zolder leegruimen, de schuur ontruimen of garage bezemschoon opleveren zijn wij u graag van dienst.

Lees voor de uitgebreide werkwijze verder op de pagina’s ontruimen en verhuizen, of neem voor meer informatie contact met ons op.

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha