Fontein Ontruimingen in regio Leiden, Voorschoten en Oegstgeest

Fontein verzorgt vanuit Leiden huisontruimingen en seniorenverhuizingen in de hele Bollenstreek. Voorschoten, Leiderdorp, Oegstgeest, Warmond, Katwijk en Noordwijk, ook Lisse, Voorhout en Sassenheim is voor ons bekend terrein. Naast woningontruiming, schoonmaak en vloerbedekking verwijderen, regelt Fontein ook de opslag van inboedel, veiling van antieke huisraad of het opkopen van de inboedel.

Bij het opzeggen van de huurwoning of wanneer een woning in de verkoop gaat, kunt u een beroep doen op de dienstverlening van Fontein. Bij emigratie, verhuizing naar een zorgcentrum of na een overlijden biedt Fontein dé helpende hand. Onze jarenlange ervaring met woningstichtingen in bovengenoemde regio zijn wij goed op de hoogte van de gestelde eisen bij huurbeëindiging. Onze ervaring op het gebied van verkoop klaarmaken delen wij in de vorm van vrijblijvend advies. Wij komen graag vrijblijvend langs voor een kennismaking en bespreking van de werkzaamheden.

Bij verhuizen en woningontruiming is ontzorgen onze kracht. Wij bieden uitkomst voor tal van praktische zaken, waar onze klanten mee in aanmerking komen bij een afwikkeling van een inboedel na overlijden, of verhuizing naar kleinere woning.
De volledige werkwijze van onze dienstverlening is te lezen op de pagina’s ontruimen en verhuizen

WONINGONTRUIMING LEIDEN – VOORSCHOTEN – OEGSTGEEST

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha