Huisontruiming en verhuizing in de regio Haaglanden

Fontein is u graag van dienst in Rijswijk, Wassenaar, Scheveningen, Loosduinen, Den Haag centrum en Leidschendam-Voorburg. Naast boedelruiming en vloerverwijdering, regelt Fontein ook het opschonen van een achterstallige tuin, herstelwerkzaamheden en de schoonmaak van de woning.
Wanneer een huurcontract wordt beëindigd of een woning wordt verkocht, biedt Fontein professionele dienstverlening. Bijvoorbeeld bij emigratie, echtscheiding, een overlijden of na verhuizing. Fontein is gespecialiseerd in ontruimen en bezemschoon opleveren van huurwoningen. Wij hebben jarenlange ervaring met woningbouwverenigingen waardoor wij goed op de hoogte zijn van de opleveringseisen. Tijdens een vrijblijvende afspraak in de woning, stemmen wij onze werkzaamheden hier nauwkeurig op af.

Het verkoopklaar maken van koophuizen behoort ook tot onze diensten. Eventueel verzorgt Fontein de verhuizing van de inboedel naar een nieuw adres of zorgcentrum. Al het werk in de oude woning kan geheel uit handen worden gegeven. De werkzaamheden worden afgestemd op uw wensen en de eventuele adviezen van de makelaar.

De volledige werkwijze bij de ontruiming van woningen vindt u op de pagina woningontruiming.

WONINGONTRUIMING DEN HAAG – RIJSWIJK – WASSENAAR

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha