10 jan

2015

Kamer zorgcentrum ontruimen

Fontein is u van dienst bij het leegruimen van een verpleegkamer. Wanneer iemand in een verpleeghuis komt te overlijden, hebben de nabestaanden slechts enkele dagen de tijd voor het leegruimen van de kamer. De zorginstelling mag door regelgeving van de overheid geen kamers langdurig leeg laten staan.
Tussen het overlijden van een bewoner en de inhuizing van de nieuwe bewoner, mag slechts 13 dagen in beslag nemen. Het opruimen van de inboedel van de overleden bewoner en de inrichting van de verzorgingskamer voor een nieuwe bewoner moet dan volledig geregeld zijn.

Vaak is het een grote last voor de nabestaanden om binnen deze korte tijd naast alle andere noodzakelijke gebeurtenissen, ook zorg te dragen voor de ontruiming van de woning. Fontein biedt praktische uitkomst in deze situatie. Een dergelijke spoedontruiming wordt voor u binnen de gestelde termijn verzorgd. De kamer leegruimen, de vloerbedekking verwijderen en de woning bezemschoon opleveren kan al in een ochtend achter de rug zijn. Fontein zorgt dat de bruikbare spullen een tweede leven krijgen bij hergebruik instellingen. Waardevolle spullen kunnen worden geveild of worden overgenomen. Verhuizen van spullen naar een andere locatie behoort ook tot de mogelijkheden.
De inboedel kan ook worden ondergebracht in een opslagruimte. De spullen worden door Fontein in een beveiligde opslagunit geplaatst, zodat de huisraad op een gelegen moment uitgezocht kan worden.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier, of bellen 071-5804749

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha