Haal ons naar Hoofddorp voor de woningontruiming

Fontein Ontruimingen is uw professionele partner voor een woningontruiming in Hoofddorp. Wanneer mogen wij uw huis vakkundig leegruimen? Als u ons inschakelt voor een boedelontruiming, doen wij veel meer dan alleen het huis ontruimen. Zo kunnen wij ook de vloerbedekking verwijderen en interessante meubels opkopen. Dit maakt van ons uw allround partner in boedelontruiming. Geef aan ons door wanneer u de woningontruiming in Hoofddorp wenst!

Laat ons vanwege de seniorenverhuizing het huis leegruimen

Ook als er een seniorenverhuizing in de planning staat, verrichten wij graag de woningontruiming. Een woning leegruimen doen wij uiterst netjes. Zo bespreken wij, voordat we het huis in Hoofddorp leeghalen, graag wat we met de inboedel moeten doen. Wilt u dat wij alles afvoeren? Wilt u bepaalde stukken bewaren voor familieleden? Of wilt u alles zelf meenemen naar uw nieuwe verblijf? Wij bieden ook mogelijkheden in het opkopen van meubels. Wij zorgen na de ontruiming van de woning in elk geval voor een bezemschone oplevering.

Als het tijd is voor een woningontruiming na een overlijden

Een woning leeghalen na een overlijden is een emotioneel proces. Daarom gaan wij bij een woningontruiming na een overlijden uiterst zorgvuldig, respectvol en discreet te werk. Nog meer dan bij een gewone boedelontruiming. Voordat we de woning ontruimen, bespreken we graag met u hoe we het huis moeten leeghalen na het overlijden. Moet uw woning in Hoofddorp bijvoorbeeld bezemschoon opgeleverd worden voor de verkoop of verhuur? Laat het ons weten, dan maken wij een vrijblijvende offerte voor het ontruimen van de woning na het overlijden.

Naast een woning ontruimen bieden wij ook extra diensten aan

Een huis leegruimen (na een overlijden) is één van onze diensten. Als allround partner in boedelontruiming kunnen wij nog veel meer voor u betekenen. Zo bieden wij ondersteuning aan voor de afwikkeling van uw inboedel en de verkoopbevordering. Om u compleet te ontzorgen, hanteren wij slechts één aanspreekpunt voor u. De ontruiming van uw woning wordt hierdoor uiterst overzichtelijk. Wij werken tot slot voor particuliere én zakelijke klanten in Hoofddorp. Wilt u dat wij uw pand of woning leeghalen? Maak een afspraak voor de ontruiming van uw woning!

Benader ons voor de woningontruiming in Hoofddorp

Maak een afspraak met ons in Hoofddorp voor de woningontruiming. Wij kunnen een huis vakkundig ontruimen na een overlijden of een ontruiming verzorgen in verband met een verhuizing. Bel naar 071-5804749, stuur een e-mail naar info@fontein-ontruimingen.nl en schakel ons in voor de woningontruiming in Hoofddorp!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha