Moet er een woning ontruimd worden?

Zoekt u een professioneel en passend bedrijf dat een woningontruiming in Haarlem kan realiseren? Neem dan eens contact op met Fontein Ontruimingen. Wij zijn, ook in Haarlem, expert op het gebied van een woning ontruimen. Informeer via onderstaande contactgegevens naar onze mogelijkheden in woningontruiming.

Wij ontruimen een woning graag voor u

Wellicht heeft u overwogen de woningontruiming geheel zelfstandig op te pakken. Uiteraard zijn er een paar dingen die u zelf het beste kunt doen. Zoals de inhoud van kasten: wat gebeurt daarmee, waar moet die heen? Maar als het gaat om een gehele boedelontruiming, dan kunt u dat beter uitbesteden. Een huis leegruimen is namelijk een heuse klus. Het vergt veel kracht en een uiterst strakke planning. Wij helpen u daar in Haarlem graag bij. Als wij een huis leeghalen gebeurt dit snel en secuur.

Moet u een huis ontruimen na overlijden?

Een huis leeghalen na overlijden is een zeer emotionele klus voor nabestaanden. Schakel daarom Fontein Ontruimingen in. Wij weten als geen ander dat het leeghalen van een woning in Haarlem veel verdriet kan oproepen als de reden een overlijden is. Wij werken zeer respectvol en netjes tijdens een woningontruiming. Nadat onze vakmensen de woning leeghalen, kunt u afscheid nemen van een netjes, schoon en leeg huis. Laat dus Fontein Ontruimingen naar Haarlem gaan en het huis leegruimen. Wij kunnen de woning ontruimen na overlijden, zodat u onbezorgd en zonder heftige emoties het rouwproces kunt doorlopen.

Hoe gaat een woning leegruimen in z’n werk?

Bij een woningontruiming in Haarlem starten we altijd eerst met een kennismakingsgesprek. U geeft dan duidelijk aan ons door wat u van ons verwacht als wij het huis gaan ontruimen in Haarlem. Wij geven u vervolgens een vrijblijvende offerte met daarin onze plannen voor de woningontruiming. U kunt dan altijd nog gewenste aanpassingen doorgeven voor de ontruiming van uw woning.

Een woning ontruimen is onze specialiteit

Fontein Ontruimingen staat niet voor niets bekend als expert op het gebied van het ontruimen van een woning. De volgende voordelen dragen daar zeer aan bij:

  • Helder: slechts één aanspreekpunt
  • Compleet: totaalpakket van diensten
  • Klantvriendelijk: wij ontruimen respectvol en discreet
  • Zorgvuldig: wij passen ons flexibel aan aan uw wensen
  • Vakkundig: bij Fontein werken enkel professionele vakmensen

Haarlem

Onze contactgegevens voor uw woningontruiming in Haarlem

U begrijpt, voor een woningontruiming moet u bij Fontein Ontruimingen zijn. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 071-5804749. Mailen kan ook naar info@fontein-ontruimingen.nl. Wij zijn uw ideale partner voor een  verhuizing of woningontruiming in Haarlem.

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha