20 feb

2019

Gaat u met uw bedrijf naar een nieuw pand? Bel ons voor bedrijfspandontruiming

Onze diensten

Een bedrijfspandontruiming wordt ingezet wanneer een bedrijf of winkel of magazijn gaat verhuizen, failliet gaat of verkocht wordt. Dit betekent dat zij uit het huidige pand moeten. En wat voor sommige bedrijven nog een lastig punt kan zijn is het feit dat het bedrijfspand daarna leeg en schoon dient te worden opgeleverd. En daar komen de specialiteiten van Fontein Ontruimingen handig van pas.

Wat doet Fontein Ontruimingen precies?

Fontein Ontruimingen is een veelzijdige oplossing als het gaat om het ontruimen van een bedrijfspand. Zo is het vaak een lastige klus om te zorgen voor verwijdering van kantoorinventaris en inboedel die aanwezig is in bedrijfspanden. Zonder dat u het doorheeft is de kans groot dat u meer artikelen en objecten op uw kantoor of in uw magazijn heeft staan dan dat u denkt. Fontein Ontruiming zal zorg dragen dat deze inventaris een goed doel krijgt.

De werkwijze tijdens een ontruiming

Het is zover: het bedrijfspand wordt ontruimd. Allereerst worden de aanwezige spullen gecontroleerd en gesorteerd op bruikbaarheid en eindpunt. Zo is de kans groot dat er meubilair of andere zaken uit de inboedel prima herbruikbaar zijn. Deze kunnen dan aan instellingen worden gedoneerd, die zorgen voor een tweede leven voor deze producten. Zo stimuleren we ook recycling. Na de inboedel worden de bekleding en de accessoires bekeken. Zaken als vloerbedekking, lampen, armaturen en eventuele raamdecoratie worden verwijderd en meegenomen in dezelfde beslissing omtrent mogelijke herbruikbaarheid. Een extra service van Fontein Ontruimingen is dat ook eventuele schade aan het bedrijfspand wordt gerestaureerd: schilderen van (vieze) muren, dichten van gaten en een grote schoonmaak. Ook deze extra werkzaamheden zijn mogelijk als onderdeel van de ontruimingsservice van Fontein Ontruimingen.

Duidelijk overzicht van werkzaamheden

Het is uiteraard belangrijk dat alles in goed overleg en met een duidelijk overzicht uitgevoerd wordt. Vandaar dat er bij een bedrijfsontruiming altijd rekening gehouden wordt met eventuele eisen van de verhuurder. De uit te voeren werkzaamheden worden hierop afgestemd en duidelijk besproken met alle partijen. Hiervan wordt een schriftelijke offerte opgesteld waarin een duidelijk overzicht staat met alle uit te voeren werkzaamheden en het voorstel van een datum waarop dit zal gebeuren.

Totale ontzorging

Als u Fontein Ontruimingen inschakelt dan kunt u ervan op aan dat alles voor u geregeld wordt en dat u daarmee totaal wordt ontzorgd. Ook als er na de ontruiming spullen overblijven die niet door kunnen als herbruikbaar, hoeft u hier zich geen zorgen over te maken. Fontein Ontruimingen werkt samen met gerenommeerde afvalverwerkingsbedrijven die zorgen voor een grote reductie van restafval door goede sortering van de afvalproducten. Neem telefonisch contact op met Fontein Ontruimingen via 071-5804749, stuur een mail naar info@fontein-ontruimingen.nl of vul het online contactformulier in. Fontein Ontruimingen zal zorgen voor een totale ontzorging tijdens de periode waarin uw bedrijfspandontruiming centraal staat.

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha