23 sep

2017

Fontein Ontruimingen levert veel verschillende diensten

Een verhuizing kan voor senioren een intensief en emotioneel proces zijn. Dit geldt vaak niet alleen voor degene die verhuist, maar ook voor de familie die daarbij betrokken is. Fontein Ontruimingen is dan de beste partner om mee samen te werken. Niet alleen omdat Fontein Ontruimingen specialist is in (senioren)-verhuizing en woningontruiming waarin simpelweg veel mankracht nodig is. Fontein ontruimingen ontzórgt ook en houdt in dit emotionele proces zorgvuldig rekening met gevoelens en wensen van degene die verhuist én de mensen daaromheen.

ONTZORGEN
Deze week was daarvan een mooi voorbeeld. Fontein Ontruimingen ontzorgde een familie bij het leeghalen van een huis in Amsterdam. De bewoonster moest verhuizen naar een verzorgingshuis: een intensief proces waarin alle partijen de hulp van Fontein goed konden gebruiken.

VERHUIZEN EN ONDERSTEUNEN
De verhuizing was niet alleen ingrijpend voor de bewoonster zelf, maar ook voor de familie die haar hierin zo goed mogelijk wilde ondersteunen. De bewoonster liet een huis achter waarin zij lang had gewoond. Een dierbaar thuis waar veel kostbare herinneringen lagen en waar niet alleen de bewoonster afscheid van moest nemen, maar ook de familie.

HULP VAN FONTEIN ONTRUIMINGEN
Het opruimen en schoon en leeg achterlaten van het huis is geen klus voor senioren zelf, maar ook ook voor de mensen daaromheen vaak een te grote krachttoer. Hierbij heeft Fontein Ontruimingen dan ook in alle opzichten optimaal hulp geboden. Fontein heeft niet alleen de inboedel verhuisd, overtollige spullen afgevoerd en de woning bezemschoon opgeleverd, maar ook de tuin leeggeruimd!

VELE PARTIJEN IN EEN
In dit geval had de woning geen lift, maar ook woningen verhuizen en leegruimen op een etage zonder lift is onze specialiteit: we beschikken daarbij vanzelfsprekend ook over een eigen verhuislift. Fontein Ontruimingen is verhuizer, ontruimer, schoonmaakdienst, inboedelopslag én begeleider in één!

AFSPRAAK IS AFSPRAAK
In de samenwerking met Fontein Ontruimingen krijgt u één contactpersoon die met u heldere afspraken maakt. Kom daar nog maar eens om in deze tijd: een bedrijf dat mankracht levert én zorgvuldige ondersteuning in het proces, efficiency, zorg op maat, goed materieel én ‘afspraak is afspraak!’

HULP NODIG?
Neem vrijblijvend contact met ons op!
Tel: 071 – 580 47 49
Mail: info@fontein-ontruimingen.nl

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha