20 aug

2019

Extreem vervuilde woning? Lees onze tips!

Een vervuilde woning laten schoonmaken

Als u verhuurder van een woning bent, kan het nog wel eens voorkomen dat de woning niet bezemschoon worden achtergelaten door huurders. In het huurcontract staat veelal duidelijk aangegeven dat een woning bezemschoon dient te worden achtergelaten bij het stopzetten van de huur. Is een woning extreem vervuild? Dan kan een ontruimingsbedrijf wellicht een uitkomst bieden.

Een ontruimingsbedrijf inschakelen

Een ontruimingsbedrijf kan u de beste ondersteuning bieden indien een woning klaargemaakt moet worden voor een volgende huurder. Zo heeft u er zelf geen omkijken meer naar. Eventuele overgebleven meubelstukken worden afgevoerd en de oude vloerbedekkingen worden verwijderd. Ook de gordijnrails worden verwijderd en de eventuele gaten in de muren gedicht. Zet u een ontruimingsbedrijf in, dan kunt u erop rekenen dat de woning ook grondig gereinigd wordt. Schimmelplekken worden verwijderd en een wellicht aanwezige nare stank wordt verdreven.

Zelf de woning schoonmaken

Een vervuilde woning zelf schoonmaken is niet de meest eenvoudige klus. Zeker niet als schimmels en stank uit de woning dienen te verdwijnen. Gewone huis-, tuin- en keukenmiddelen helpen hier niet bij, waarop wij toch naar een ontruimingsbedrijf verwijzen. Zij hebben speciale middelen in huis waarmee zij de woning geheel schoon krijgen. Wat kunt u wel zelf doen? U kunt de woning enkele dagen laten luchten door ramen tegen elkaar open te zetten. Hierdoor blaast de wind goed door de woning heen. In het geval van een rooklucht is deze vaak in de muren en plafonds getrokken. Luchten is dan niet voldoende. Wat u het beste kunt doen is de muren en plafonds geheel opnieuw laten schilderen. Ook een tip die wij u willen geven: gebruik schoonmaakazijn. Dit krachtige middel kunt u toepassen bij het verwijderen van schimmels in de woning, zoals in de badkamer of keuken. U kunt dit middel echter niet op muren toepassen, omdat dit het behang of de verf aantast.

Zet een ontruimingsbedrijf in!

Heeft u hulp nodig bij het schoonmaken van de sterk vervuilde woning? Schakel dan een ontruimingsbedrijf in. U krijgt gegarandeerd een schone woning die geheel klaar wordt gemaakt voor een nieuwe bewoner. U heeft hier zelf dan geen omkijken meer naar. Bekijk welke ontruimingsbedrijven er zijn en kies er een die aan uw wensen voldoet. Wij wensen u veel succes bij het bezemschoon opleveren van de woning!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha