22 jun

2019

Een ontruiming vanaf een verdieping? Geen probleem!

Een ontruiming of verhuizing vanaf een flat

Woon je in een flat en wens je te verhuizen naar een andere plek? Maar krijg je het al benauwd bij het idee om jouw woning op hogere etage te ontruimen? Geen nood, want ook van de hoogste verdieping is het mogelijk om, met de juiste middelen, jouw verhuizing soepel te laten verlopen. Het enige wat je hoeft te weten, is hoe je dit het het beste aan kunt pakken. Fontein Ontruimingen voorziet jou graag van de beste tips voor de ontruiming van jouw flat.

Vraag indien nodig om hulp

Soms is het lastig toe te geven dat je hulp nodig hebt, waardoor je snel aan iets begint en er halverwege achter komt dat het toch niet wil lukken. Je kunt jezelf tijd besparen door professionals in te schakelen wanneer je die zware bank naar beneden moet krijgen. Zij beschikken over veel ervaring en kunnen precies inschatten of de meubels beter via de trap of lift naar boven kunnen. Indien dit niet lukt, komen zij snel tot een andere goede oplossing.

Bespaar niet op de ontruiming

Ben je bang om een ontruimingsbedrijf in te schakelen vanwege de prijzen? Weeg dan het een en ander af. Zo betaal je wellicht een bepaald bedrag, maar levert dit je ook meer tijd en veel rust op. Dit scheelt een hoop stress gedurende de verhuizing. Ook een groot voordeel bij het inschakelen van professionals is dat je er niet alleen voor staat en jouw spullen op de meest zorgvuldige wijze naar hun nieuwe plek vervoerd worden. Zijn er spullen die je toch weg wilt doen? Dan kan het ontruimingsbedrijf deze naar een kringloop of naar de afvalverwerking brengen. Dit scheelt jou weer rijden.

Laat je huurwoning bezemschoon opleveren

Als je jouw flat huurt, dan is het ook van belang om deze volgens de regels weer schoon op te leveren. Hiermee wordt niet enkel stofzuigen en dweilen bedoeld. Bij het inschakelen van een ontruimingsbedrijf kun je ervan op aan dat jouw woning bezemschoon wordt opgeleverd, geheel volgens de regels van de verhuurder. Zo kunnen zij jouw vloeren verwijderen, gaten dicht maken en jouw woning geheel schoonmaken. Dit maakt jouw verhuizing toch een stuk eenvoudiger!

Schakel Fontein Ontruimingen in!

Woon jij in een flat en ben je van plan om binnenkort te verhuizen? Twijfel dan niet langer en laat deze zware klus aan onze professionals over! Bij Fontein Ontruimingen kun je rekenen op een persoonlijke, zorgvuldige en snelle service. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan, zodat ook jij straks soepel verhuist!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha