22 okt

2018

Een echtscheiding? Schakel woningontruiming in!

Woningontruiming bij een echtscheiding

U bent zojuist gescheiden van uw partner. De plek die eerst jullie fijne en vertrouwde woning was, wordt nu overschaduwd door pijn en verdriet. En dan moeten jullie ook nog eens de inboedel onderverdelen en leeg laten ruimen. Dit samen doen is een lastige klus en iets waar jullie vermoedelijk geen zin in hebben. Hoe gaan jullie dit nu oplossen? Geen zorgen. Fontein Ontruimingen helpt jullie graag bij het ontruimen van jullie oude woning.

Fontein Ontruimingen is er voor jullie

Ons professionele woningontruimingsbedrijf is gespecialiseerd in het vakkundig ontruimen van woningen. Wij ontruimen bedrijfspanden, huur-/koopwoningen en winkels en nemen ontruimingen na een overlijden op ons. Wij kunnen jullie perfect ondersteunen bij de woningontruiming na jullie echtscheiding. Wij zorgen ervoor dat jullie inboedel op de juiste plek terechtkomt, zodat jullie de inboedel kunnen opslaan of doorverkopen. Laat ons weten wat jullie wensen zijn. Daarbij kunnen wij jullie woning nadien geheel schoonmaken en bezemschoon opleveren voor de volgende huurder of koper. Wij regelen jullie woningontruiming tot in de puntjes!

Hoe gaan wij tijdens de woningontruiming te werk?

Fontein Ontruimingen zorgt ervoor altijd op de juiste datum en tijd aanwezig te zijn. Wij sorteren de inboedel op bruikbaarheid en de bestemming hiervan. Worden er spullen van persoonlijke waarde aangetroffen? Dan leggen wij deze apart, waarop ze aan jullie overhandigd worden of worden opgestuurd. De spullen die nog bruikbaar zijn, schenken wij aan instellingen waarbij de spullen een tweede leven wordt gegeven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het Leger des Heils, kringloopwinkels of stichting CliniClowns. Nadat alle goederen uit jullie woning zijn gehaald, maken wij de woning helemaal schoon. Gaten worden gedicht en jullie woning wordt bezemschoon opgeleverd. Klaar voor de volgende huurder of koper!

Na jullie woningontruiming

Wanneer wij de woning geheel ontruimd hebben, worden de resterende spullen naar de afvalverwerker gebracht. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde afvalverwerkingsbedrijven. Het afval dat vrijkomt wordt gesorteerd, waarop de hoeveelheid restafval sterk beperkt wordt. Indien jullie hier behoefte aan hebben, kunnen wij na de ontruiming nog een ronde door het huis met jullie maken. Wij kunnen jullie zelfs nog hulp bieden bij de administratieve afwikkeling van jullie woning. Maak vandaag nog gebruik van onze diensten!

Mogen wij jullie woning ontruimen?

Mogen wij jullie woningontruiming op ons nemen? En jullie woning bezemschoon opleveren? Neem dan snel contact met ons op. Bel naar 071-5804749, mail ons via info@fontein-ontruimingen.nl of vul ons online contactformulier in. Fontein Ontruimingen is jullie graag van dienst bij jullie woningontruiming!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha