26 mei

2019

5 Tips voor een zorgeloze woningontruiming

Woningontruiming, hoe pak je het aan?

Wil je een woning laten ontruimen? Dan is dat niet iets wat je zomaar doet. Als je gaat verhuizen of samenwonen, is dat natuurlijk ontzettend leuk. Het kan echter ook dat een woning ontruimd moet worden in verband met een overlijden. In alle gevallen wil je natuurlijk graag weten hoe je jouw woning snel en efficiënt kunt laten ontruimen. Fontein Ontruimingen geeft je graag wat tips.

Als je een ontruimingsbedrijf inschakelt om je woning te ontruimen dan gaat dit erg snel. Vaak is je woning binnen een dag of een paar uur ontruimd. Bij het inzetten van een woningontruimingsbedrijf zijn er enkele tips om rekening mee te houden.

Tip 1: Maak een goede planning

Maak van tevoren een duidelijke planning over het tijdstip en de manier waarop de woning wordt leeggehaald. Bij een ontruiming zijn veel mensen betrokken, waardoor het noodzakelijk is om een planning te maken voor die dag. Door de ontruiming op één dag te doen, ervaar je minder stress. Bovendien hoef je dan niet nog een keer terug naar de woning om er spullen uit te halen. Een ontruimingsbedrijf zorgt ervoor dat een woning binnen een paar uur leeg is. Laat de buurtbewoners ook weten wat jullie gaan doen, zodat zij daar rekening mee kunnen houden.

Tip 2: Maak een vaste prijsafspraak

Maak van tevoren een vaste, heldere prijsafspraak, zodat niemand voor verrassingen komt te staan. Zo weet iedereen waar hij of zij aan toe is. Een ervaren ontruimingsbedrijf maakt altijd heldere prijsafspraken.

Tip 3: Stel een lijst op met spullen die je wilt houden

Er zullen vast wel spullen zijn die je graag wilt houden, omdat deze waarde hebben. Stel van tevoren een lijst op met de spullen die weggegooid mogen worden en de spullen die je graag wilt houden. Zo voorkom je dat spullen van waarde kwijtraken of worden weggegooid.

Tip 4: Zorg ervoor dat je goed bereikbaar bent

Zorg ervoor dat je op de dag van de ontruiming goed bereikbaar bent. Geef je telefoonnummer en e-mailadres dus door aan het ontruimingsbedrijf, zodat de ontruimers jou altijd kunnen bereiken.

Tip 5: Schakel een gespecialiseerd ontruimingsbedrijf in

Laat een woning altijd ontruimen door een ervaren en gespecialiseerd ontruimingsbedrijf, zoals Fontein Ontruimingen. Fontein is gespecialiseerd in woningontruiming en bedrijfspandontruiming. Wij zorgen voor een volledige huisontruiming, inclusief het verwijderen van vloerbedekking en een bezemschone oplevering. Voor ons zijn ontruimingen dagelijkse kost. Tijdens een woningontruiming zorgen wij ervoor dat goede spullen worden hergebruikt en afval op een milieubewust manier wordt verwerkt.

Meer weten over een woningontruiming? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha