10 dec

2018

5 redenen om Fontein Ontruimingen in te schakelen

Fontein Ontruimingen is gespecialiseerd in het ontruimen van woningen én bedrijfspanden, (senioren)verhuizingen, en het bezemschoon opleveren van woningen en bedrijfspanden in de Randstad. Wij staan voor heldere communicatie, een zeer milieubewuste instelling en streven naar 100% klanttevredenheid.

Vakkundig en professioneel

Fontein heeft jarenlange ervaring op het gebied van ontruimen en verhuizen en is een bekende ondernemersfamilie met oorsprong in de regio Leiden, waar Fontein Ontruimingen ook is gevestigd. Vanuit Leiden zijn wij actief in heel Zuid-Holland én werken wij regelmatig in Noord-Holland, Utrecht, Zeeland en Noord-Brabant. Bent u een nieuwe klant en heeft u een opdracht in een andere provincie? Ook u helpen we graag verder. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ons totaalpakket aan diensten door te nemen.

Totaalpakket aan diensten

Fontein Ontruimingen ontruimt en verhuist woningen van particulieren én bedrijfspanden. We ontruimen uw bedrijf/kantoor/winkel, verzorgen een (senioren)verhuizing of brengen uw huurwoning terug in de originele staat. We hebben alle expertise in huis om u optimaal te ondersteunen en te adviseren.

Een eerste indruk kun je nooit meer overdoen

Als u overweegt om Fontein Ontruimingen in te schakelen voor uw ontruiming of verhuizing komen wij eerst met u kennismaken. Gedurende het hele verhuis- of ontruimingsproces krijgt u één contactpersoon die met u een duidelijk verhuis- en/of ontruimingsplan maakt en die u met al uw vragen kunt benaderen. Wij houden van een goede planning en heldere communicatie en beseffen ons dat een verhuizing of ontruiming altijd ingrijpend is. Daar handelen wij dan ook naar.

100 % klanttevredenheid

De beste reclame is mond op mond reclame. We ontvangen veel reacties van klanten en goede google reviews. Fontein Ontruimingen scoort gemiddeld 4,8 op de schaal van 5 sterren, gebaseerd op 111 reacties van klanten op internet.

Fontein Ontruimingen ontzorgt u!

Wij zijn gespecialiseerd in professioneel en efficient ontruimen en verhuizen, maar nemen ook alle zorgen daaromheen bij u weg. Een ontruiming of verhuizing brengt altijd veel werk en spanningen met zich mee. Dat nemen wij u graag állemaal uit handen.

Vrijblijvende offerte?

Vraag snel en geheel vrijblijvend een offerte aan!

Wilt u een afspraak maken?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.
Tel: 071 – 580 47 49
Mail: info@fontein-ontruimingen.nl

Voorbeeld van een klantreactie/google review:
Jona Fontein is een betrouwbare, vriendelijke en hard werkende ondernemer. Bij de klus gaat het team met zorg om met zowel inboedel als de betrokken mensen. Oog voor detail en professionele hulp gegarandeerd!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha