Leeg, netjes en schoon

Voor elke woningontruiming in Zwijndrecht bent u bij Fontein Ontruimingen aan het juiste adres. Onze vakmensen hebben al sinds 2009 ervaring op het gebied van een woning ontruimen. Ook in Zwijndrecht heeft Fontein al veel huizen leeg en schoon op mogen leveren. Kies daarom ook voor uw woningontruiming voor Fontein Ontruimingen.

Het ontruimen van een woning is veelomvattend

Een woningontruiming is op te delen in verschillende onderdelen. Van het inpakken van kleine spulletjes tot het loshalen van grote stroken laminaat. U kunt bij ons dan ook kiezen voor bijvoorbeeld een boedelontruiming, maar een heel huis leegruimen doen we in Zwijndrecht met hetzelfde gemak. Mogen wij ook uw huis leeghalen?

Een woning leegruimen begint met een kennismakingsgesprek

Een woningontruiming in Zwijndrecht is altijd een secure klus. Het gaat immers om een belangrijk deel uit iemands leven. En vergeet de kostbare inboedel niet. Daarom beginnen wij altijd met een kennismakingsgesprek alvorens wij een huis ontruimen. Wij komen naar Zwijndrecht en leggen met u vast wat uw verwachtingen en wensen zijn. Wij geven dan een prijsopgave op voor de complete woningontruiming. Is de afspraak duidelijk en akkoord, dan beginnen wij met de ontruiming van de woning.

Een huis ontruimen na overlijden kan emotioneel zijn

Wij begrijpen dat voor nabestaanden een huis leeghalen na overlijden zeer emotioneel kan zijn. Schakel dus Fontein Ontruimingen in. Wij pakken het leeghalen van een woning in Zwijndrecht graag voor u op. Voordat u het weet is de woningontruiming gereed. Nadat wij uw woning leeghalen, is het weer helemaal leeg en schoon. Kortom, wij komen graag uw huis leegruimen. Wacht niet langer en laat onze vakmensen uw woning ontruimen na overlijden. Dat scheelt u weer zorgen, stress en heftige emoties.

Hoe gaat een woning leegruimen in z’n werk?

Voordat wij uw huis gaan ontruimen starten we met een kennismakingsgesprek bij u in Zwijndrecht. U geeft ons dan uw wensen door waarna wij u een vrijblijvende offerte voorleggen. Bent u het eens met onze plannen? Dan starten wij met de ontruiming van uw woning.

Mogen wij ook uw woning ontruimen?

Zoals u begrijpt zijn wij dé expert op het gebied van het ontruimen van een woning. Maar wij helpen u ook graag met:

  • Verhuizen
  • Schoonmaken
  • Herstellen
  • Hovenierswerk
  • Inspecteren

Schakel ons in voor een woningontruiming in Zwijndrecht

Wat de reden ook mag zijn voor uw woningontruiming: de vakmensen van Fontein Ontruimingen helpen u graag. Bel vandaag nog naar telefoonnummer 071-5804749 of mail naar info@fontein-ontruimingen.nl en wij helpen u graag met uw woningontruiming in Zwijndrecht.

Zwijndrecht

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha