Ontmoet ons in Zaandam voor de woningontruiming

Schakel Fontein Ontruimingen in, als er een woningontruiming in Zaandam in de planning staat. Laat ons uw huis vakkundig leegruimen. Als het om een boedelontruiming gaat, functioneren wij als uw allround partner. Zo komen wij niet alleen uw huis ontruimen, maar bijvoorbeeld ook de vloerbedekking verwijderen. Kortom, u hoeft niet meer verder te zoeken naar een specialist in boedelontruiming. Schakel ons in voor de woningontruiming in Zaandam!

Laat ons voor de seniorenverhuizing het huis leegruimen

Wij komen graag bij u langs als het tijd is voor een woningontruiming vanwege een seniorenverhuizing. Wij komen de woning uiterst netjes leegruimen. Maar alvorens wij het huis in Zaandam leeghalen, bespreken we graag met u uw plannen voor de inboedel. Draagt u bepaalde stukken over aan familieleden? Wilt u alles laten verwijderen? Of wenst u juist alles mee te verhuizen? Vraag ons ook naar onze mogelijkheden in het opkopen van meubels. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen voor een bezemschone oplevering na de ontruiming van de woning.

Als het tijd is voor een woningontruiming na een overlijden

Als wij een woning mogen leeghalen na een overlijden, gaan wij uiterst respectvol, zorgvuldig en discreet te werk. Een woningontruiming na een overlijden beschouwen wij daardoor als meer specialistisch werk dan een gewone boedelontruiming. Alvorens het woning ontruimen horen wij graag hoe wij het huis precies moeten leeghalen na het overlijden. Gaat de woning in Zaandam bijvoorbeeld weer in de verkoop? Of betreft het een huurhuis? Geef al uw wensen aan ons door. Dan stellen wij een vrijblijvende offerte op voor het ontruimen van de woning na het overlijden.

Naast een woning ontruimen bieden wij ook extra diensten aan

Wist u dat wij niet zomaar een bedrijf in boedelontruiming zijn? Wij kunnen nog veel meer dan alleen een huis leegruimen (na een overlijden). Bij al onze werkzaamheden staat een complete ontzorging voor u voorop. Zo heeft u bij ons maar één aanspreekpunt. Hierdoor wordt de ontruiming van uw woning uiterst overzichtelijk. Ook bieden wij ondersteuning voor de inboedelafwikkeling en de verkoopbevordering. Het leeghalen van een woning of pand verrichten wij tot slot voor particuliere én zakelijke klanten in Zaandam. Bent u overtuigd van onze aanpak? Nodig ons uit voor de ontruiming van uw woning!

Schakel ons in voor de woningontruiming in Zaandam

Laat ons in Zaandam langskomen voor een grondige woningontruiming. Wij zijn uw professionele partner om een huis te ontruimen na een overlijden of vanwege een verhuizing. Bel naar 071-5804749, stuur een e-mail naar info@fontein-ontruimingen.nl en nodig ons uit voor de woningontruiming in Zaandam!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha