30 nov

2018

Woningontruiming na overlijden, integer en betrouwbaar

Laat ons u compleet ontzorgen

Is het tijd voor een woningontruiming na een overlijden? Ook in deze situatie staan wij voor u klaar. Wij komen de woning spoedig ontruimen en gaan hierbij zeer discreet, zorgvuldig en respectvol te werk. Als u ons inschakelt, weet u zeker dat wij emotioneel of financieel waardevolle spullen niet zomaar zullen vernietigen. En omdat u op deze manier niet zelf bezig hoeft te zijn met het leeghalen van het huis van uw naaste, ontzorgen wij u compleet. Deze periode is voor u immers al emotioneel beladen en druk genoeg. Er moet van alles gebeuren, dus besteed de woningontruiming na het overlijden uit aan ons.

Ga eerst met ons in gesprek over de woningontruiming

Als wij een woning moeten ontruimen na een overlijden, gaan we graag eerst in gesprek met de nabestaanden. Hierin bespreken we wanneer de woningontruiming moet plaatsvinden, welke spullen behouden moeten blijven en wat er mag gebeuren met de meubels en andere producten die weg mogen. Staan er nog spullen van waarde in de woning? Deze kunnen wij aanbieden aan goede doelen, maar ook aan veilinghuizen en antiquairs. Worden de spullen voor een redelijke prijs verkocht? Dan ontvangt u deze opbrengst uiteraard terug. Op die manier worden de besproken kosten voor de woningontruiming meteen een stuk lager.

Deze diensten bieden we allemaal aan bij een woningontruiming

Moet er na het overlijden meer gebeuren dan enkel een woningontruiming? Moet u de woning bijvoorbeeld bezemschoon achterlaten? Of moet de woning weer in originele staat opgeleverd worden? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vakmensen zijn zeer breed opgeleid, zodat ze alle aspecten van een woningontruiming voor u kunnen verzorgen. Zij zijn zeer ervaren en bekwaam in ontruimen, in schoonmaken, in het stucen en verven van muren, het verwijderen van aangebrachte keukenblokken of tussenmuren én in verhuizen. Dus ook als u de complete inboedel van uw overleden naaste ergens wilt opslaan, kunnen wij dat voor u regelen.

Schakel ons in voor een woningontruiming na een overlijden

Wist u nog niet dat wij ook ingeschakeld kunnen worden voor een woningontruiming? Dan bent u daar nu van op de hoogte gesteld. Na overlijden van een naaste ontstaat een emotionele, zware en drukke periode. Wij begrijpen dat als geen ander. Laat ons u daarom volledig ontzorgen door de woning netjes, discreet en respectvol te ontruimen. U schakelt ons in door te bellen naar 071-5804749 of stuur een e-mail naar info@fontein-ontruimingen.nl. Wij staan voor u klaar als het tijd is voor een woningontruiming na een overlijden.

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha