06 jan

2018

Woningontruiming bij extreme verzameling

Fontein is niet alleen gespecialiseerd in seniorenverhuizingen, maar ontruimt ook woningen in het geval van extreme verzamelwoede. Ervaren medewerkers sorteren op zorgvuldige wijze de inboedel en leveren de woning weer bezemschoon op.

Extreme verzamelwoede
Verzameldrang is een veel voorkomende eigenschap. Van jongs af aan begint men met het verzamelen van voetbalplaatjes, postzegels of kleine auto’s. Er zijn echter ook gevallen waarbij het verzamelen van spullen volledig uit de hand loopt. De persoon in kwestie raakt de controle over zijn of haar verzameldrang kwijt, wat kan resulteren in een woning die door al het opgestapelde materiaal onbewoonbaar wordt. Extreme verzamelzucht of verzamelwoede (‘hoarding’) is een erkende psychiatrische aandoening die met de juiste begeleiding te behandelen is.

De werkzaamheden van Fontein Ontruimingen
Fontein Ontruimingen biedt in gevallen van extreme verzamelingen een breed pakket aan diensten aan. Het personeel is getraind om de inboedel indien nodig op zorgvuldige wijze uit te zoeken op belangrijke documenten en spullen. Vervolgens gaat het team verder met het leeghalen van de overvolle woning. Er worden altijd mogelijkheden gezocht om bruikbare goederen te kunnen herbestemmen. Het resterende grofvuil uit de woning verwijderen en afvoeren gaat op efficiënte manier, waarbij overlast voor omwonenden zo veel mogelijk beperkt wordt. Ook aanvullende werkzaamheden zoals het verwijderen van vloerbedekking, laminaat en trapbekleding kunnen worden uitgevoerd.

Fontein biedt de oplossing
Fontein neemt u graag zorg uit handen. Ook bij extreme verzamelingen wordt de woning bezemschoon en weer bewoonbaar opgeleverd. Waar nodig wordt de woning eventueel grondig gereinigd en in originele staat hersteld. Fontein heeft door jarenlange ervaring met ontruimingen altijd een oplossing op maat: dé oplossing waar u naar zoekt als particulier of als bedrijf!

Wilt u informatie of een afspraak maken?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.
Tel: 071 – 580 47 49
Mail: info@fontein-ontruimingen.nl

Foto: Carrie M. Becker – foto van internet, geen klant van Fontein Ontruimingen

 

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha