14 apr

2020

Woning opleveren? Hier moet u op letten

Deze dingen moet u niet vergeten bij een verhuizing

Gaat u binnenkort verhuizen? Dan wilt u uw vorige pand natuurlijk netjes achterlaten voor de volgende bewoner. Fontein Ontruimingen helpt u natuurlijk graag met uw woningontruiming, en zorgt ervoor dat het pand in een goede staat wordt opgeleverd voor de volgende bewoner. Graag geven wij u een paar tips voor wanneer u een woning gaat verlaten. Lees snel verder.

Foto’s maken

Wanneer u druk bezig bent met verhuizen heeft u misschien wel iets anders aan uw hoofd dan het maken van foto’s. Toch is het leuk om wat foto’s van uw woning te hebben. Maak daarom voordat u begint met het inpakken van uw spullen (en eventueel ook tijdens de verhuizen) een paar foto’s van uw woning en uw interieur, altijd leuk om later terug te kijken!

Over te nemen spullen

Heeft u afspraken gemaakt met de volgende bewoners van de woning over het overnemen van bepaalde spullen? Laat dit dan weten aan Fontein Ontruimingen zodat wij weten dat deze spullen moeten blijven staan. Het is voor de volgende bewoner erg prettig als u even een doekje over de achtergebleven spullen heen gaat.

De meterstanden opnemen

Om eventuele toekomstige rekeningen te voorkomen, is het belangrijk om de meterstanden te bekijken voordat u uw woning verlaat. U kunt om het zekere voor het onzekere te nemen het best een foto maken van de meterstanden. Vergeet ook niet om op tijd aan uw leveranciers te vermelden dat u gaat verhuizen.

Extra sleutels ophalen

Heeft u een extra set sleutels afgegeven bij de buren, uw familie of vrienden? Haal deze dan weer op en geef ze af aan de makelaar of aan de nieuwe bewoner. Dit is meteen een geschikt moment om aan uw buren te laten weten dat u gaat verhuizen.

Schakel Fontein Ontruimingen in

Wilt u zeker weten dat uw pand in de juiste staat wordt opgeleverd? Laat de ontruiming van uw woning dan uitvoeren door Fontein Ontruimingen. Wilt u ons inschakelen of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via het formulier hier op de site, of door te bellen naar 071-5804749. U kunt ook een mail sturen naar info@fontein-ontruimingen.nl. Fontein Ontruimingen verzorgt uw woning ontruiming graag voor u!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha