20 apr

2019

Winkelontruiming zonder zorgen

Wij bieden u steun in de rug tijdens een moeilijke periode

U heeft recentelijk een vervelende mededeling gekregen, of het zat er al een langere periode aan te komen: u moet om welke reden dan ook uw winkelpand of magazijn leegruimen en u raakt deze daarmee ook direct kwijt. Financiële problemen zijn hierbij niet uitgesloten: zeker in een tijd van online winkels hebben fysieke winkels het steeds zwaarder. Winkels die nog niet heel lang bestaan en tot op heden geen vaste voet aan de grond hebben weten te krijgen zijn in deze tijden vaak snel de klos. Klandizie neemt dusdanig af dat het voortbestaan van de winkel niet meer rendabel is. Maar wellicht heeft u de eindtermijn van uw contract bereikt en draagt de verhuurder u nu op de ruimte beschikbaar te maken voor nieuwe huurders. Of een geschil met de verhuurder: ook dat kan een reden zijn tot opheffing van een huurcontract. Wat de reden ook is: het is nooit fijn om een periode, die u juist met alle goede intenties bent gestart, definitief af te moeten sluiten. Als u dan ook nog eens helemaal alleen zorg moet dragen voor de ontruiming van uw voormalige pand, dan kan dat er flink inhakken. Wij weten hier alles van en willen u graag een steuntje in de rug bieden door u te ontzorgen. Wij nemen dan alles voor onze rekening, waardoor u niet meer zelf alles onder handen hoeft te nemen.

Terug in de originele staat

In een contract staat dikwijls genoteerd dat bij beëindiging van het contract het betreffende pand in de originele staat moet worden opgeleverd. Dit betekent in het geval van een winkel of magazijn behoorlijk veel werk. Het is daarom fijn om te weten dat er een partij is die u graag helpt: Fontein Ontruimingen. Met vele jaren ervaring in dit soort situaties, weten onze gespecialiseerde mensen precies wat er allemaal gedaan moet worden. Het verwijderen van de gehele inboedel bijvoorbeeld. Een fysiek en wellicht ook mentaal zware klus die u wellicht niet in uw eentje had willen beginnen. Om toch te zorgen dat het hele winkelpand of magazijn volledig wordt leeggehaald, en ook alle wandbekleding en vloerbekleding wordt verwijderd, schakelt u Fontein Ontruimingen in.

Wij zorgen voor het afval

Bij een klus als een winkelontruiming ontstaat gegarandeerd afval. Wellicht heeft u geen vervangende plaats voor de huidige inventaris en weet u niet hoe u dit moet opruimen. U hoeft dan bijvoorbeeld niet talloze keren zelf op en neer naar de stort te rijden. In onze totaalservice zit dit namelijk inbegrepen. Wij zorgen ervoor dat de inboedel, naast alle tijdens de werkzaamheden ontstane rommel en afval, netjes wordt gestort op de daarvoor bedoelde plek.

Reparaties nodig? Geen probleem!

Blijken er tijdens de winkelontruiming bepaalde reparaties nodig te zijn aan uw winkelpand of magazijn? Dan draaien wij daar onze hand zeker niet voor om. Wij willen u graag totaal ontzorgen en we vinden dat een service als deze daar ook bij hoort. Zo kunt u, ondanks de nare bijsmaak van de reden tot ontruiming, toch een positieve afhandeling hiervan ervaren. Bel 071-5804749 of stuur een e-mail naar info@fontein-ontruimingen.nl. Schakel ons in om te zorgen dat u een winkelontruiming kunt bewerkstelligen waarbij u geheel ontzorgd wordt.

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha