08 mei

2018

Winkelontruiming

Zo verzorgen wij een winkelontruiming

Ontdek onze diensten in winkelontruiming

Dat wij woningen ontruimen was u wellicht al bekend. Maar wist u dat de ontruimers van Fontein Ontruimingen ook winkels kunnen ontruimen? Wij informeren u graag over onze diensten in winkelontruiming. Lees verder om meer hierover te ontdekken of schakel ons direct in.

Ga voor een snel en vakkundig resultaat

Er zijn verschillende redenen waarom een winkelontruiming benodigd is. Zo kan het een plotselinge verhuizing zijn, een faillissement, een verplichte verkoop van een winkel of magazijn of de huur wordt per direct beëindigd. In al deze gevallen is het zaak zo snel mogelijk het pand leeg te krijgen. Het liefst op een degelijke en geordende manier. En daar komt Fontein Ontruimingen om de hoek kijken. Wij kunnen namelijk in no time een complete inboedel en kantoorinventaris voor u verwijderen. Als u bepaalde elementen hiervan nog wenst te hergebruiken, dan gaan wij daar uiteraard uiterst zorgvuldig mee om.

Moet er nog wat behouden blijven?

Wat onze specialisten onderscheidt van ontruimers van andere bedrijven, is dat wij alvorens onze klus uitvoerig met u bespreken wat er precies moet gebeuren. Zo willen we van de gehele inventaris weten wat er mee moet gebeuren. Wij sorteren deze dan ook op bruikbaarheid. Zo kan het zijn dat u uw inboedel graag zelf houdt. Of wij doneren deze namens u aan instellingen die uw producten een tweede leven gunnen. Of we laten ze achter bij een veilinghuis of antiquair. Dit levert u eventueel u nog een leuke financiële meevaller op. In sommige gevallen willen wij zelf (een deel van) de inboedel van u opkopen. Uiteraard voor een eerlijke prijs.

Ook bezemschoon opleveren regelen wij voor u

Bedrijfspanden, winkels, kantoren of magazijnen moeten vaak bezemschoon opgeleverd worden. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Indien gewenst ontruimen wij niet alleen het pand van de inboedel, maar verwijderen we ook de verlichting, raambekleding en vloerbedekking. Ook eventuele tussengeplaatste tussenwandjes of keukenblokken kunnen wij vakkundig weghalen. Zelfs voor het schilderen van muren, het dichten van gaten of het uitvoeren van een grondige eindschoonmaak draaien wij onze hand niet om. Op die manier kunnen we het pand in de originele staat terugbrengen, waardoor u vlot en met een gerust hart het pand kunt verlaten.

Schakel ons in voor een winkelontruiming

Kortom, naast dat u ons weet te vinden voor een woningontruiming, kunt u ons dus ook prima inschakelen voor een winkelontruiming. Vul ons online contactformulier in, bel naar 071-5804749 of mail naar info@fontein-ontruimingen.nl. Wij stellen graag een geheel vrijblijvende offerte op voor de benodigde winkelontruiming.

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha