20 dec

2018

Wij doen meer dan alleen de woningontruiming

Hoe wij uw woning klaarmaken voor oplevering

Dat wij expert zijn in woningontruimingen is vast en zeker al bekend. Maar wist u dat onze diensten verder gaan dan een woningontruiming? Zo voeren de ontruimers van Fontein Ontruimingen ook herstelwerkzaamheden uit. Als huurder bent u namelijk verantwoordelijk om de woning in oorspronkelijke staat achter te laten. Vaak hoort de tuin opschonen daar ook bij. Zeker bij een koopwoning, is het vaak van belang dat het er weer top uit ziet om de woning verkoopklaar te maken. Heeft u zelf al de woningontruiming geregeld? U kunt ons ook alleen voor de reparaties en schoonmaak inhuren. Lees snel verder en ontdek wat wij voor uw woning kunnen betekenen.

Zo maken wij uw woning verkoopklaar

In sommige gevallen is een standaard ontruiming niet voldoende. Vandaar dat Fontein Ontruimingen gespecialiseerde diensten aanbiedt in reparatie en schoonmaak. Dit kunnen kleine werkzaamheden zijn als het terughangen van deuren of schuifdeuren en het schilderen van muren en plafonds tot grote werkzaamheden als reparatie aan deuren, intensieve schoonmaakwerkzaamheden of aannemerswerk. Het opnieuw aanbrengen van een stuclaag of een aanbouw aan de woning afbreken behoort ook tot de mogelijkheden. Kortom, u heeft géén omkijken naar alle vervelende klussen bij een woningontruiming. Zorgvuldige professionals zorgen ervoor dat uw woning netjes wordt opgeleverd!

Wat wij nog meer doen bij woningontruiming

Wanneer u een woningontruiming wenst, maken wij altijd twee inspectieafspraken. Hier kunt u zelf bij zijn of u laat het geheel uit handen nemen. Tijdens deze inspecties kijken we samen met de huurder in welke staat de woning opgeleverd moet worden. Alles wordt gerapporteerd in een rapport. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de woning spik en span wordt opgeleverd. Om te controleren of alle werkzaamheden volgens het rapport zijn voldaan, voeren we nog een eindinspectie uit na de woningontruiming. Bij het verkoopklaar maken van zowel huur- als koopwoningen horen vaak ook hovenierswerkzaamheden. Denk daarbij aan het verwijderen van bomen en hogedruk-reinigen van een terras of het terugsnoeien van struiken. Zo maken wij uw woning én tuin optimaal gereed voor de verkoop!

Schakel ons in voor reparaties en schoonmaakwerkzaamheden

Is het binnenkort tijd voor een woningontruiming, vanwege een verhuizing of andere redenen? Neem dan eens contact op voor meer informatie over reparaties en schoonmaakwerkzaamheden. Of maak direct een afspraak via 071-5804749, mail naar info@fontein-ontruimingen.nl of vul ons online contactformulier in. Wij maken graag direct een offerte op maat zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij ontzorgen u volledig met een aanbod op maat!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha