Boedelontruiming is een specialisme

Fontein Ontruimingen is uw specialist voor woningontruiming in Waddinxveen. We werken niet uitsluitend in Waddinxveen. Onze klanten komen uit heel Zuid-Holland. Fontein Ontruimingen schakelt u in als u behoefte heeft aan hulp bij het leeghalen van een woning. Of u doet een beroep op ons voor het huis leegruimen na overlijden. Wij werken snel en zijn flexibel. Woningontruimen doen we voor klanten in de particuliere en zakelijke sector. Voor particulieren in Waddinxveen regelen we bijvoorbeeld het woning ontruimen na een overlijden. Of we zorgen dat een woning bezemschoon wordt opgeleverd. Dat is niet uitsluitend zo bij de overdracht aan een woningbouwvereniging. Dat doen we namelijk zeker ook bij het verkoopklaar maken van een woning. Vraag naar de mogelijkheden bij een woningontruiming in uw persoonlijke situatie als particulier, ondernemer of woningeigenaar. Wij informeren u graag nader over de mogelijkheden en prijzen.

Een woningontruiming in Waddinxveen

Het komt regelmatig voor dat de politie een inval doet in een woning en daarbij een illegale hennepplantage aantreft. Dit gebeurt ook in Waddinxveen. De woningontruiming moet dan worden gedaan, omdat vaak de oorspronkelijke bewoners de benen hebben genomen en de woning uitsluitend nog diende als kweekplaats. De materialen voor de illegale teelt moeten worden opgeruimd. Daarnaast moet de woning in orde worden gemaakt voor een nieuwe bewoner. In Waddinxveen en elders in Zuid-Holland voeren we dit type woningontruiming regelmatig uit. Onze vakkundige specialisten zorgen ervoor dat het ontruimen van de woning snel, flexibel en vakkundig wordt gedaan.

Waarom u kiest voor Fontein bij een woningontruiming

We zetten graag voor u op een rij waarom we ons onderscheiden in woningontruiming:

  • Vakkundig personeel met veel ervaring
  • Respect voor uw persoonlijke situatie en beleefde aanpak
  • Snel, flexibel en voordelig
  • Huis leegruimen na overlijden is bij ons dagelijks werk
  • Boedelontruiming is bij ons in betrouwbare en snelle handen

We zijn ervan overtuigd dat we ook in uw situatie een snelle, voordelige en flexibele oplossing kunnen bieden.

Waddinxveen

Contact over de mogelijkheden bij woningontruiming in Waddinxveen

Heeft u in Waddinxveen of elders meer informatie nodig over de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met Fontein Ontruimingen op. Bijvoorbeeld over de mogelijkheden bij een woning ontruimen na overlijden. Of bij een woning die snel verkoopklaar gemaakt moet worden. Voor deze en andere mogelijkheden in woningontruiming in Waddinxveen kunt u ons bellen. Ons telefoonnummer is 071-5804749.

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha