Woningontruiming in Voorburg

Bent u in Voorburg op zoek naar een ontruimingsbedrijf dat u kunt inschakelen voor een woningontruiming? Dan bent u bij Fontein Ontruimingen aan het juiste adres. Wij werken bij een huis ontruimen snel, efficiënt en met oog voor u als klant. Ook verzorgen wij graag voor u in Voorburg een winkelontruiming of bedrijfspandontruiming. Neem gerust eens contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden qua woningontruiming voor u in Voorburg.

Woningontruiming Voorburg

Een huis laten ontruimen?

Een woningontruiming is vaak een flinke klus. Een klus die veel tijd en planning vraagt. In sommige situaties is het prettig om het huis te laten ontruimen door een professioneel bedrijf. Bijvoorbeeld in het geval van een ontruiming na overlijden. Fontein Ontruimingen gaat graag middels een kennismakingsgesprek met u in Voorburg rond de tafel om te bespreken wat de wensen zijn. Wij kunnen u een prijsindicatie geven voor de woningontruiming in Voorburg en stellen een offerte voor u op. Op de afgesproken datum staan wij voor u klaar om het huis te ontruimen. Op deze manier wordt u ontzorgd en weet u precies waar u aan toe bent.

Een ontruiming na overlijden

Een woningontruiming als gevolg van het overlijden van iemand is een emotionele gebeurtenis. Er moet zeker ook in dit geval rekening gehouden worden met de situatie van de klant. De medewerkers van Fontein Ontruimingen snappen dit als geen ander en proberen u in Voorburg altijd het beste van dienst te zijn. Wij gaan zorgvuldig en discreet met uw situatie om en leveren maatwerk. Wij zijn op het gebied van ontruiming na overlijden uw betrouwbaar partner. We zorgen ervoor dat de woning efficiënt leeggehaald wordt en het pand wordt schoon en netjes opgeleverd.

Bedrijfspandontruiming

Gaat uw bedrijf verhuizen of moet u noodgedwongen als gevolg van een faillissement uw bedrijfspand ontruimen? Ook dan kunt u in Voorburg Fontein Ontruimingen inschakelen. Ook bij een bedrijfspandontruiming of winkelontruiming werken we snel en efficiënt en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze diensten in Voorburg en wat wij op het gebied van verhuizen en ontruimen kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en bel naar 071-5804749 of mail: info@fontein-ontruimingen.nl. Ook in Voorburg staan wij klaar om u te ontzorgen!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha