28 mrt

2020

Verhuizen zonder stress

Ontspannen verhuizen

Gaat u verhuizen naar een nieuwe (kleinere) woning? Het kan zijn dat u daar flink wat stress door ervaart. Dat hoeft echter helemaal niet zo te zijn, vooral niet wanneer u de hulp inschakelt van Fontein Ontruimingen. Wij helpen u namelijk om ervoor te zorgen dat de verhuizing helemaal vlekkeloos verloopt. Hoe we dat doen? Daar vertellen we u graag meer over.

Overstap naar kleine woning

De hulp van een ontruimingsbedrijf als Fontein Ontruimingen bij het verhuizen is vooral erg handig wanneer u gaat verhuizen naar een kleinere woning. Gaat u bijvoorbeeld naar een seniorenwoning, dan kunt u waarschijnlijk een deel van uw inboedel niet meenemen. Hier kunnen wij u bij helpen. U maakt een inventaris van uw inboedel: wat wilt u meenemen naar uw nieuwe woning, wat wilt u aan familie en vrienden geven, wat wilt u verkopen, wat wilt u doneren? Ten slotte blijven er nog de spullen over die weggegooid kunnen worden. Wij van Fontein Ontruimingen zorgen er vervolgens voor dat alles op de juiste plek terecht komt.

Oude woning netjes achterlaten

U kunt zelf kiezen hoeveel u aan onze experts over wilt laten. Zo bieden we onze basis verhuisservice aan wanneer u alleen het zware werk uit handen wilt geven. U pakt alle dozen in, en wij brengen de spullen naar de nieuwe woning. Wilt u graag geholpen worden met het inpakken? Ook dat is geen probleem. Wij zorgen ervoor dat de volledige woning leeg en helemaal schoon achter blijft. Moeten er nog kleine reparaties uitgevoerd worden? U heeft er geen omkijken naar, want de specialisten van Fontein Ontruimingen regelen het allemaal.

Kleine klusjes uitvoeren

Wij laten de woning die u verlaat dus schoon achter, maar we kunnen u ook helpen met klusjes in uw nieuwe huis. Zo bieden we naast de basisverhuizing ook een pakket met extra’s aan. Gaat u verhuizen naar een seniorenwoning? Dan helpen wij met uitpakken. Ook kunnen we de woning samen met u inrichten, hangen we nieuwe verlichting en wanddecoratie op en zorgen we ook dat de raambekleding komt te hangen. Kortom, een all-in service!

Heeft u hulp nodig bij verhuizen?

Wilt u ook zorgeloos verhuizen? Twijfel dan niet om de experts van Fontein Ontruimingen in te schakelen! Voor meer informatie kunt u het contactformulier hier op de site invullen, bellen naar 071-5804749 of een mail sturen naar info@fontein-ontruimingen.nl. Met de hulp van Fontein Ontruimingen kunt u verhuizen zonder stress!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha