16 okt

2014

Trapbekleding verwijderen

Wellicht heeft u het zelf wel eens moeten doen: de vloerbedekking van de trap verwijderen. Wellicht omdat u liever de trap wilt schilderen of alleen met halve maantjes wilt bekleden, of omdat u een huurwoning heeft opgezegd. De woningstichting verwacht dat u de woning kaal en zonder stoffering achterlaat.

Bij het leegruimen van woningen verzorgt Fontein ook het verwijderen van de gelijmde trapbekleding. Door onze jarenlange ervaring en speciale gereedschappen is een klus als op de foto in een paar uur geklaard. Met een klauwhamer en speciale tapijtklem wordt eerst de toplaag van de vloerbedekking losgehaald en worden alle spijkers en nietjes verwijderd. Vervolgens wordt de onderlaag of lijmlaag er met diverse scherpe gereedschappen afgeschraapt. Bij zeer hardnekkige lijmresten beschikt Fontein over speciale chemische oplosmiddelen. In extreme gevallen wordt de trap na behandeld met een schuurmachine.

Heeft u ook een woning die leeg geruimd moet worden waarbij u ook de vloerbedekking van de trap moet verwijderen? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende opname van de werkzaamheden, bel voor een afspraak 0646597410 of vul uw gegevens in op de contactpagina.

Trap kaal maken

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha