28 mei

2020

Tips voor het efficiënt ontruimen van een bedrijfspand

Zorgeloos verhuizen met uw onderneming

Gaat u met uw bedrijf verhuizen naar een nieuw pand? Dat brengt voor alle betrokkenen best wat spanning met zich mee. Gelukkig kunt u door Fontein Ontruimingen uw oude
bedrijfspand laten ontruimen. In dit blog leest u onze handige tips voor wat u zelf kunt doen om de verhuizing van uw bedrijf zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Stel de ontruiming niet te lang uit

Het verhuizen van een bedrijf brengt een heleboel werkzaamheden met zich mee. Zo moet uw nieuwe pand in orde gemaakt worden, de spullen moeten worden verhuisd en vervolgens moet het oude pand worden ontruimd. Dat ontruimen van het oude pand is iets dat mensen regelmatig een flinke tijd voor zich uit schuiven. Dat is echter heel zonde van alle huur die u nog voor uw oude pand moet betalen. Wilt u snel en zorgeloos van uw oude pand af? Laat het dan ontruimen door Fontein Ontruimingen!

Stel uw buren op de hoogte van de ontruiming

Een ontruiming kan nogal wat overlast veroorzaken. Denk bijvoorbeeld aan geluid en stof. Daarom is het voor de buren van het pand dat u gaat ontruimen wel zo prettig als zij van tevoren rekening kunnen houden met uw ontruiming. Dat is voor beide partijen een fijnere ervaring.

Contacteer de verhuurder

Bij Fontein Ontruimingen helpen wij u graag om uw pand op te leveren volgens de eisen van uw verhuurder. Daarvoor is het echter wel belangrijk om te weten wat de verwachtingen van uw verhuurder zijn. Moet het pand in originele staat worden opgeleverd? Dat kan! Fontein Ontruimingen verricht namelijk naast de ontruiming ook allerlei andere werkzaamheden, zoals:

  • Het slopen en verwijderen van tussenwanden, units of keukenblokken
  • Het verwijderen van raambekleding, vloerbedekking en verlichting
  • Het dichten van gaten
  • Schilderen van het plafond
  • Het pand schoonmaken

Zorg dus dat u op tijd weet wat uw verhuurder van de oplevering verwacht, dan voeren wij die werkzaamheden graag voor u uit.

Contact met Fontein Ontruimingen

Wilt u graag uw bedrijfspand laten ontruimen door Fontein Ontruimingen? Neem dan contact met ons op via het online formulier hier op de site. U kunt ook bellen naar 071-5804749, of een mail sturen naar info@fontein-ontruimingen.nl. Fontein Ontruimingen is dé expert op het gebied van bedrijfspand ontruimingen!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha