Het huis leeghalen kost meer tijd dan u wellicht denkt

Een woningontruiming in Ter Aar in de planning staan? Niet alleen in Ter Aar, maar op tal van andere plaatsen kan dit tot een grote investering in tijd leiden. Bij Fontein Ontruimingen weten we met onze ervaring vrij nauwkeurig aan te geven hoeveel tijd een woningontruiming gaat kosten. Bent u van plan zelf aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld in Ter Aar met een woningontruiming na een overlijden? Zorg dan dat u hiervoor voldoende tijd heeft. Heeft u dit niet? Of vindt u het naar of vervelend om de boedelontruiming te doen? Neem dan contact op met Fontein Ontruimingen. We geven u graag meer informatie over de mogelijkheden die we u kunnen bieden. Bijvoorbeeld bij het leeghalen van de woning. Of het huis ontruimen na een overlijden. Wij werken in Ter Aar en door heel Zuid-Holland met een vast team van professionals.

Waarom een woningontruiming u veel tijd kan kosten

Fontein Ontruimingen wordt regelmatig ingeschakeld, nadat de klanten eerst zelf met het huis leegruimen zijn begonnen. Hierbij blijkt dat het ontruimen van de woning veel meer tijd kostte dan gedacht. Dit komt dan vaak, omdat de hoeveelheid spullen wordt onderschat. Het huis leeghalen na een overlijden kan nog eens voor een extra belasting te zorgen. Er zijn altijd wel spullen die bij het leeghalen van de woning zorgen voor een emotionele lading. We merken daarbij dat veel klanten het waarderen om de spullen met een emotionele waarde netjes ingepakt thuis te krijgen. Nabestaanden geven zichzelf hiermee de gelegenheid om juist deze spullen onder handen te nemen op een moment dat beter geschikt is.

Een overzicht van de mogelijkheden in Ter Aar

Fontein Ontruimingen werkt door de hele provincie Zuid-Holland. In Ter Aar en in andere dorpen en steden ontzorgen wij onze klanten bij:

  • Woningontruiming en het huis leegruimen
  • Het opruimen van de inboedel
  • Het opruimen van verzamelingen en bij ernstige vervuiling
  • Het bezemschoon opleveren van uw verkochte woning
  • Het in orde brengen van een te verkopen woning

Neem contact met ons op voor uw woningontruiming in Ter Aar

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij een woningontruiming? Neem dan vrijblijvend contact op met Fontein Ontruimingen. U bereikt ons telefonisch op nummer 071-5804749. Onze medewerkers geven u graag de informatie die u nodig heeft. Bijvoorbeeld over uw woningontruiming in Ter Aar.

Ter Aar

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha